10 grillige cadeaus voor de fijnproever in je leven

0
120
Funware/OTOTO/Fox Run< /figuur>

Als de chef-kok in je leven zowat alle unieke keukengadgets heeft die er zijn, moet je misschien voorbij het praktische kijken en creatief worden. Bekijk deze leuke voedselgerelateerde cadeaus die je deze feestdagen kunt inpakken.

Natuurlijk zou je een nuttig cadeau voor je vriend kunnen kopen, maar dat is… saai. Ze kunnen een gewone oude spatel of een botervloot kopen die niet de vorm heeft van een gigantisch zoogdier dat in zee leeft. Een deel van het plezier van deze geschenken is hoe dwaas en grillig ze zijn.

Inhoudsopgave

Dinosaurus Taco-houders
Eenhoorn Mini Pannenkoekenpan
Wat in vredesnaam Shark Attack Sushi-schotel
Nessie Pollepel
Gracula Garlic Twist
Fox Run Whale Butter Dish
Katten Ovenwanten
Nestpoppen Maatbekers
Gitaartang
Krablepelhouder

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Dinosaurus Taco Houders

Penko

Ja, zelfs thuiskoks genieten van Taco Tuesday, en deze unieke kleine houders zijn perfect voor die wekelijkse feesten! Om nog maar te zwijgen, ze zijn ook heel leuk voor kinderen.

Deze voedsel- en vaatwasmachinebestendige houders hebben de vorm van een ultrasaurus en een triceratops, zodat je favoriete foodie een prehistorisch diner kan serveren waar het gezin dol op zal zijn.

Koop op Amazon

Eenhoorn Mini Pannenkoekenpan

Misschien zijn eenhoorns iets meer in het straatje van je vriend. Als dat zo is, zal hij of zij dol zijn op het maken van schattige mini-pannenkoeken met deze grillpan. Het bevat zeven unieke ontwerpen met eenhoorns en sterren.

Het is ook gemaakt van anti-aanbakmateriaal en is supergemakkelijk schoon te maken. Dus, als je vriendin beweert een ontbijtkok te zijn, maak dan deze unieke bakplaat voor haar klaar!

Eenhoorn Mini Pannenkoekenpan – Maak 7 Unieke Flapjack Eenhoorns, Bakplaat met Anti-aanbaklaag voor Ontbijt Plezier en Gemakkelijk Opruimen

Voor liefhebbers van eenhoorn en pannenkoek .

Amazon

$ 24.95

What on Earth Shark Attack Sushi Platter

Hier is een bizar, maar ook hilarisch cadeau dat je voedselminnende vriend zal waarderen. Dit perfect praktische haaiengerecht heeft een houder voor sojasaus (de mond) en een eetstokje (de staartvin).

Het beste is dat je het ook voor andere snacks kunt gebruiken, zoals chips en salsa, garnalen en cocktailsaus, of groenten en dip. Je vriend zal het geweldig vinden om deze voor feestjes of zelfs op rustige avonden binnen te brengen.

Wat On Earth Shark Attack Sushi Schotel – Handbeschilderd dienblad van keramiek met sojasaushouder en eetstokjessteun

Perfect voor sushi, chips en dipsaus, garnalen- en cocktailsaus en meer!

Amazon

$ 34.99

Nessie Ladingsanalyse

OTOTO

Deze leuke kooklepel is een fantastische aanvulling op elke verzameling keukengereedschap. Je vriend zal het geweldig vinden om dit monster van Loch Ness in een pot stoofpot te dopen en zijn kop aan de bovenkant te laten uitsteken.

Je ontvanger kan soepen en sauzen serveren met deze 100% voedselveilige en BPA-vrije pollepel.

OTOTO Nessie pollepel – Turquoise kooklepel voor het serveren van soep, stoofpot, jus en chili – Hittebestendige Loch Ness opstaande soeplepel

Is dat Nessie in de soep?

Is dat Nessie in de soep?

Amazon

$ 17.00

Gracula Garlic Twist

Er & #8217 is een vampier die je niet kunt afweren met knoflook, en het is graaf Gracula! Deze kleine knoflookpers is zowel eigenzinnig als handig. Hiermee kan je foodie-vriend gemakkelijk teentjes knoflook pletten.

Bovendien houdt deze vamp hun handen vrij van die knoflookgeur. Het is vaatwasmachinebestendig, BPA-vrij en perfect voor elke chef-kok die het hele jaar door griezelige dingen waardeert.

OTOTO Gracula- Knoflook Crusher, Mincer & Peeler- Twist Top & Easy Squeeze handmatige knoflookpers – BPA-vrij, gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig

Knoflook heeft geen werkt niet op deze vampier.

Amazon

$ 19.95

Fox Run Whale Butter Dish

Er is geen betere manier om je boter vers en op kamertemperatuur te houden dan met deze heerlijke walvisbotervloot. Het is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een nauwsluitend walvisvormig deksel.

Het kan maximaal twee klontjes boter bevatten, of je vriend kan het gebruiken om koude blokjes roomkaas in te bewaren. Ze zullen dol zijn op de gemakkelijk op te tillen staartvinhandgreep, die helpt het botervet van hun vingers te houden.

Het is een uitstekend cadeau voor een keuken met een nautisch thema, een strandhuis , of een oceaanliefhebber.

Fox Run Whale keramische botervloot met deksel, 7 “, Aqua Blue

De boterwalvis is een soort die elke fijnproever in zijn koelkast zou willen vinden!

Amazon

$ 14.70

Cat Oven Mitts

Of je vriend nu een kattenliefhebber is of gewoon van gekke cadeaus houdt, deze schattige ovenwanten voor kattenpootjes zijn perfect! Ze zijn gewatteerd met katoen voor comfort en ontworpen om hitte tot 480 graden Fahrenheit te weerstaan.

Je ontvanger zal ze graag gebruiken om te bakken, ovenschotels te serveren of zelfs buiten te grillen. Als ze niet in gebruik zijn, zien ze er nog steeds schattig uit als ze daar gewoon hangen. Ze zijn ook wasbaar in de machine, dus waar moet je niet van houden?

Ovenwanten, kattendesign Hittebestendige kookhandschoen Gewatteerde katoenen voering – Hittebestendige pannenlap Handschoenen voor grillen en bakken Handschoenen BBQ-ovenhandschoenen Keukengereedschap Cadeauset BBQ, magnetron (zwart)

Perfect voor elke kattenliefhebber.

Amazon

 

Nesting Dolls Maatbekers

Fred en vrienden

Matryoshka-poppen (ook bekend als 'nesting')-poppen bieden een ouderwetse aantrekkingskracht die alleen sommigen zullen begrijpen en bewonderen. Deze schattige maatbekers kunnen in elkaar worden gestapeld voor eenvoudig opbergen. De set wordt geleverd met zes droge maatbekers: 1/4, 1/3, 1/2, 2/3, 3/4 en 1 kop.

Deze Russische poppen zijn gemaakt van stevig, voedselveilig plastic. En als je van dit ontwerp houdt, bekijk dan zeker de bijpassende maatlepels en peper- en zoutvaatjes.

Echte Fred Matryoshka maatbekers, set van 6, wit

Mooi en handig.

Amazon

$ 12.95

Gitaartang

Als je vriend de hele zomer lang op de barbecue staat, zal hij of zij dol zijn op deze geweldige set gitaartangen. Ze zijn de ultieme party- of bumperkoffer voor elke rock-'n-roll-liefhebber. We moeten je echter waarschuwen: deze veroorzaken vaak spontane (en epische) luchtgitaarsolo's.

Funwares BBQ Rock Guitar Tang – Grip & Lift Burgers & Steaks met stijl terwijl je je gasten een serenade brengt met een onvergetelijke luchtgitaar solo op een BBQ die ze nooit zullen vergeten – Perfect cadeau voor muziekliefhebbers

Let op: kan leiden tot eindeloze luchtgitaar.

Amazon

 

Krablepelhouder< /h2>

Eindelijk het geschenk waarvan iedereen niet wist dat ze het nodig hadden! Deze hilarische en eigenzinnige krablepelhouder past op alle houten, plastic of metalen lepels.

Deze kleine man geeft een helpende klauw wanneer je vriend ergens moet rusten die rommelige kooklepel. Er is ook een schattige heksenlepelhouder als dat meer hun stijl is.

OTOTO Red Crab Lepelsteun voor Keuken – BPA-vrij & Hittebestendig Gebruiksvoorwerp – Coole keukengadgets & eigenzinnige cadeaus voor thuiskoks – Antislip lepelhouder en stoomontspanner

Altijd klaar om een ​​helpende hand te bieden.

Amazon

$ 19.95

Quirky keuken gadgets maken het eten en koken hella plezier, maar deze tools zijn eigenlijk functioneel, ook! Zorg ervoor dat je er een paar voor jezelf ophaalt wanneer je wat bestelt voor je foodie-vrienden.