Ibrahimovic blev historisk i Milans första förlustmatch

0
32

Zlatan Ibrahimovic hittade nätet två gånger om när hans AC Milan gästade Fiorentina på lördagskvällen. Men det hjälpte föga eftersom Fiorentina kunde vinna efter en målrik andra halvlek. Redan i den första halvleken gick Fiorentina upp i 2–0-ledning och inte blev det bättre för Milans del när Dušan Vlahovic satte 3–0 efter 60 spelade minuter. Ibrahimovic reducerade sedan två gånger om, först med ett hårt skott i bortre burgaveln och sedan genom att stöta in ett lågt inspel från vänsterkanten. Fiorentina vann till slut med 4–3 och resultatet innebär att Milan nu förlorat för första gången denna säsong. Ibrahimovic kan dock glädjas åt att han slagit in sig i historieböckerna som den äldsta spelaren att göra två mål i en och samma match.