Google heeft eindelijk een oplossing voor iMessage-reacties op Android

0
60
Eak.Temwanich/Shutterstock.com

Heb je ooit een bericht ontvangen van een iPhone-gebruiker op je Android-telefoon dat slechts een vervelende reactie is? Voor andere iPhone-gebruikers ziet het er normaal uit, maar voor iedereen met een Android ziet het er raar uit. Nou, Google werkt eindelijk aan een oplossing die die reacties in emoji's zal veranderen.

GERELATEERD: Unicode 14.0 arriveert met Troll en bijna lege batterij-emoji< /p>

Als iemand reageert op een sms-bericht op de iPhone, zien andere iPhone-gebruikers een symbool op het bericht om hen te laten weten dat er een reactie is geweest. Android-gebruikers zien daarentegen een sms-bericht dat er als volgt uitziet:

Met de nadruk op “Ik ben onderweg.”

Het creëert nogal lelijke berichtenthreads wanneer veel mensen deze reacties gebruiken in een groepschat.

Gelukkig zijn er volgens 9To5Google hints in de bètaversie 10.7-update voor Google Berichten dat Google werkt aan een repareren. Een regel code in de APK houdt in dat Google deze reactieberichten zal omzetten in een geschikte emoji in plaats van de bovenstaande tekstreeks. Het is geen perfecte oplossing, maar het is zeker een verbetering.

Hier is de code die in de app is ontdekt:

ios_reaction_classification

Toon iPhone-reacties als emoji

GERELATEERDHoe irritante iMessage-reacties op Android te blokkeren

Natuurlijk hebben we een creatieve manier bedacht om deze berichten helemaal het zwijgen op te leggen, dus als je merkt dat je in veel groepschats zit met iPhone-bezitters, zorg ervoor dat je die techniek volgt. Deze techniek houdt je tegen totdat Google met deze oplossing komt, ervan uitgaande dat het daadwerkelijk zijn weg vindt naar de definitieve versie van Google Berichten.

LEES VOLGENDE

  • › Wake-on-LAN inschakelen in Windows 10 en 11
  • › Wat doet “OC” Gemiddeld, en hoe gebruik je het?
  • › Hoe u sneller kunt streamen op uw tv
  • › Wat is er nieuw in Chrome 96, nu beschikbaar
  • › Waarom huren bedrijven hackers in?
  • › X markeert de plek: Microsoft's Xbox wordt 20