Du kommer att betala mer för Hulu med live-tv snart

0
102
Lost_in_the_Midwest/Shutterstock.com figur>

Hulu With Live TV är en av de mer populära streaming-kabeltjänsterna eftersom den kommer med live-TV och Hulus hela katalog med on-demand-innehåll. Tjänsten är dock på väg att ändras, eftersom priset hoppar upp med $5 per månad, vilket aldrig är kul.

RELATEDDe bästa streamingtjänsterna 2021

Enligt Variety, från och med den 21 december 2021, kommer Hulu With Live TV att kosta $70 per månad, vilket är ett steg på $5 över $65. Det är dock inte bara en prisökning för en prisöknings skull, eftersom företaget nu inkluderar Disney+ och ESPN+ med prenumerationen. Naturligtvis vill ingen betala mer, men Hulu ger åtminstone sina prenumeranter något för pengarna.

Visst, det låter inte så mycket, men det här är inte första prishöjningen och kommer förmodligen inte att bli den sista. Tjänsten gick från $60 per månad till $65 i november 2020, så det tidigare priset varade bara ett år. Det började ursprungligen på bara 40 USD, så det har varit en lång väg med prishöjningar.

RELATERATDisney+ kommer att erbjuda IMAX-filmer, här är vad det betyder

För närvarande hänger YouTube TV fortfarande kvar på $65, vilket gör det till ett något bättre värde än Hulu With Live TV om du bara bryr dig om livekanalerna. Som nämnts kommer Hulu med det enorma Hulu on-demand-biblioteket, Disney+ och ESPN+, så det är fortfarande ett ganska bra värde om du vill ha hela paketet.

Hulu With Live TV har en plan som inte inkluderar on-demand-innehåll, men den sparar bara $1 per månad, så det verkar knappast vara en lönsam nedgradering.

RELATERATVilken streaming-tv-tjänst passar dig? (Sling, Hulu, YouTube TV, Vue eller DirecTV)

När det gäller att välja ett alternativ för streaming-tv är beslutet inte lätt alls. Det finns en hel del tjänster där ute, och Hulu With Live TV är en av många. Det är en av de bättre, men du måste välja rätt för dig.

LÄS NÄSTA

  • › X Marks the Spot: Microsoft’s Xbox fyller 20
  • › Varför anlitar företag hackare?
  • › Vad är No-Code, och är det framtidens teknik?
  • › Så får du snabbare strömningshastigheter på din TV
  • › Så här aktiverar du Wake-on-LAN i Windows 10 och 11
  • › Vad är nytt i Chrome 96, tillgängligt nu