De bästa iPhone 13 Pro Max-skalen från 2021

0
32
Karlis Dambrans/Shutterstock.com< /figure> Innehållsförteckning

Vad du ska leta efter i ett iPhone-fodral 2021
Bästa iPhone 13 Pro Max Fodral Övergripande: Apple Silikonfodral med MagSafe
Bästa Budget iPhone 13 Pro Max Fodral: Spigen Liquid Air Armor
Bästa MagSafe iPhone 13 Pro Max-fodral: Apple Clear Case med MagSafe
Best Wallet iPhone 13 Pro Max-fodral: Smartish iPhone 13 Pro Max Wallet-fodral
Bästa robusta iPhone 13 Pro Max-fodralet: Otterbox Defender Series
Best Clear iPhone 13 Pro Max-fodral: Otterbox Symmetry Clear Series
Best Thin iPhone 13 Pro Max-fodral: Totallee Thin iPhone 13 Pro Max-fodral
Bästa läderfodral för iPhone 13 Pro Max: Apple-läderfodral med MagSafe< /p>


Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Vad du ska leta efter i ett iPhone-fodral 2021

Att välja ett fodral för att skydda din telefon från oavsiktlig skada samt slitage är inte så enkelt som det borde vara. Men när du har en stor enhet som iPhone 13 Pro Max är ett fodral ännu viktigare.

Större, tyngre enheter kommer att slå i marken med mer kraft, och trots de senaste Corning Gorilla Glass and Ceramic Shield förbättringar, en otur i hörnet kan fortfarande förinta din dyra telefonskärm. På grund av det är ett fall integrerat.

Silikonfodral erbjuder en bra kompromiss mellan bulk och skydd. De ger också en mer greppvänlig yta att hålla i, något som är viktigt med större telefoner, speciellt om händerna är på den mindre sidan. Silikonfodral är bra för att hantera små dagliga droppar, som från ditt skrivbord på mattan, men de skyddar inte alltför bra med droppar på hårda ytor.

Hårda fodral, särskilt de med luftkuddar i hörnen, är ett mycket bättre val om du misstänker att din telefon kan ta en mindre skonsam tur till marken någon gång i framtiden. Ironiskt nog erbjuder de mindre grepp än silikonfodral. Det här är inget problem när du håller telefonen i händerna, men hårda fodral är mer benägna att glida av ditt knä eller lutande föremål du placerar dem på.

Exceptionella robusta fodral kan fylla din telefon, och du kanske vill överväga att ha ett smalt fodral och ett robust fodral, beroende på tillfälle. Du behöver förmodligen inte ett robust fodral på kontoret, men om du ska ut på en vandring på helgerna är det vettigt att lägga till extra skydd till din telefon.

Oavsett vilket fall du väljer, finns det alltid en avvägning mellan hur mycket vikt och bulk ett fodral ger och det skydd det ger.

I slutändan måste du fundera på var du vill använda din telefonen, vilken typ av skada den sannolikt kommer att drabbas av och hur mycket du bryr dig om extra vikt eller tjocklek. När du balanserar dessa faktorer kommer du att upptäcka att ett av dessa fall passar perfekt.

Obs:Fodralen nedan passar endast iPhone 13 Pro Max-modellen. De passar inte de andra iPhone-modellerna, inklusive standard iPhone 13, Pro eller Mini.

Bästa iPhone 13 Pro Max-fodral totalt: Apple Silikonfodral med MagSafe

Apple

Proffs

 • ✓ Mjukt greppvänlig silikonexteriör med mikrofiberinsida
 • ✓ Magnetjustering
 • ✓ MagSafe-kompatibel
 • ✓ Bra färgval

Nackdelar

 • ✗ Inte ett bra val för användning med hög risk

Det finns inte så mycket att säga om Apples silikonfodral med MagSafe, förutom att det inte är så grundläggande som det kan dyka upp. Mycket eftertanke har lagts ner på det här telefonskalet, och du hittar Apples vanliga uppmärksamhet på detaljer i spelet.

Det yttre materialet är ett högkvalitativt, greppvänligt och absorberande silikon som är mjukt vid beröring. På insidan hittar du ett mikrofiberfoder. Det bästa av allt är att locket är magnetiskt inriktat och hålls på plats. Så det hela borde kännas solidt.

Det här fodralet ger inte iPhone så mycket tjocklek, men det finns en kompromiss med stötskydd. Silikonfodral ger ett visst skydd för mindre våldsamma fall, men de skyddar främst din telefon mot repor och bucklor. Det är den vanligaste typen av skada, och nya telefoner är i alla fall mycket tuffare mot fall än tidigare.

Så om du tar hänsyn till riskbalansen, erbjuder Apples silikonfodral den bästa lösningen för de flesta.

Bästa iPhone 13 Pro Max-fodralet totalt sett

iPhone 13 Pro Max Silikonfodral med MagSafe

Du kan inte argumentera med bra grunder. Apple Silikonfodralet har alla de viktigaste baserna täckta till ett rimligt pris. Detta är fallet de flesta iPhone 13 Pro Max-köpare borde gå efter.

Amazon

$ 49,99

Bästa Budget iPhone 13 Pro Max Fall: Spigen Liquid Air Armor

Spigen

Proffs

 • ✓ Tunna, men lyckas ändå integrera luftfickor
 • ✓ Gripande, fingeravtryckssäker yta
 • ✓ Lågt pris

Nackdelar

 • ✗ Militär design är inte för alla

Det kan tyckas konstigt att para ihop en flaggskeppstelefon som iPhone 13 Pro Max med ett budgetfodral, men det finns ingen anledning att spendera mer pengar på ett tillbehör om det gör jobbet du behöver på ett tillfredsställande sätt. Med Spigen Liquid Air Armor-fodralet är det faktiskt förvånande att prislappen är så låg.

Följet ser verkligen inte billigt ut, även om dess finish i militärstil är&#8217 ;t för alla. Men utseendet har åtminstone ett syfte, eftersom det greppmönstret kan hjälpa dig att hålla fast den stora enheten även med svettiga händer.

Spigen hävdar också att fodralet erbjuder fallskydd av militär kvalitet, och det inkluderar luftfickor för att öka överlevnaden efter allvarliga fall. Det är praktiskt, ser ut som en kvalitetsprodukt och erbjuder verkligt skydd. Till det här priset är det svårt att säga nej.

Best Budget iPhone 13 Pro Max-fodral

Spigen Liquid Air Armor

Låt inte det låga priset lura dig. Spigen-fodralet erbjuder seriöst skydd och funktioner i en förpackning i militärstil.

Amazon

$ 14,99

Bästa MagSafe iPhone 13 Pro Max Fall: Apple Clear Case med MagSafe

Apple

Fördelar

 • ✓ MagSafe-kompatibilitet
 • ✓ Visar upp din telefon
 • ✓ Inga bekymmer om MagSafe-tillbehör som kolliderar

Nackdelar

 • ✗ Tydliga fodral ger inte lika mycket grepp som silikon eller läder

Apples MagSafe-funktion, som fick en långsam start med iPhone 12, börjar äntligen få fart. Om utbudet av MagSafe-tillbehör har väckt ditt intresse, vill du ha ett fodral som kommer att erbjuda den bästa kompatibiliteten med MagSafe på alla fronter.

Medan alla MagSafe-fodral från Apple erbjuder korrekt fysisk kompatibilitet med MagSafe-prylar, bara detta Apple Clear Case erbjuder estetisk kompatibilitet med alla färgtillbehör. Det är ett bra genomskinligt fodral med en speciell anti-repbeläggning och behandling för att förhindra gulning.

Naturligtvis har Apple Clear Case samma magnetiska inriktning som Apples andra MagSafe-skal, och du kan se dem genom själva fodralet. Sammantaget, om du planerar att använda en mängd olika MagSafe-enheter, är det här fallet vi tycker att du bör välja.

Bästa MagSafe iPhone 13 Pro Max-fodralet

Apple Clear Case med MagSafe

Detta solidt konstruerade genomskinliga fodral från Apple passar till alla MagSafe-tillbehör och låter dig beundra färg och design på din iPhone 13 Pro Max

Amazon

$ 49,00

Bästa Wallet iPhone 13 Pro Max Fall: smartish iPhone 13 Pro Max Wallet Case

Smart

Proffs

 • ✓ Kreditkortsgrepp och glidmekanism
 • ✓ Ingen irriterande flipdesign
 • ✓ Grippig
 • ✓ Luftfickor i hörnen

Nackdelar

 • ✗ Ingen MagSafe eller trådlös laddning

Din iPhone 13 Pro Max kommer att ta upp mycket fastigheter, oavsett om det är i en ficka eller en väska. Så varför inte klippa spara lite väska utrymme och använda ett plånboksfodral istället? De flesta av oss har inte mycket pengar längre, så det här smarta plånboksfodralet med kapacitet för några kort och lite papperspengar är perfekt.

Många plånboksfodral använder en blädderbokdesign, vilket kan vara lite irriterande att använda. Smartish använder en smart push-pull-design som gör det enkelt att sätta i och ta ut kort. Den har också en strukturerad yta för att förbättra greppet och luftfickor i hörnen för exceptionellt fallskydd. Fodralet har upphöjda läppar runt kamerorna och skärmen, så att de inte nuddar marken när fodralet är platt.

Den största nackdelen här är att inget trådlöst, som Apple Pay eller trådlös laddning, kommer att fungera eftersom baksidan av fodralet är för långt från telefonens baksida. Det är ingen stor affär, men om du behöver ett fodral som fortfarande låter dessa funktioner fungera måste du leta någon annanstans.

Best Wallet iPhone 13 Pro Max-fodral

Smart iPhone 13 Pro Max Wallet Case

Smartish har en fantastisk version av konceptet med plånboksfodral här, men det kommer till priset av trådlös laddning och MagSafe-kompatibilitet.

Amazon

$ 19,99
29,99 $ Spara 33 %

Bästa robusta iPhone 13 Pro Max-fodral: Otterbox Defender Series

Otterbox

Proffs

 • ✓ Upphöjda kanter för att skydda din skärm
 • ✓ Fyra gånger den militära släppteststandarden

Nackdelar

 • ✗ Lite skrymmande
 • ✗ Skärmskydd ingår ej

Otterbox Defender-fodralet till iPhone 13 Pro Max krånglar inte till när det gäller att skydda din telefon. Skalet är tillverkat av olika lager av material, vilket hjälper till att sprida stötar bort från själva den ömtåliga telefonen. Otterbox hävdar att den kan överleva fyra gånger så många droppar som den amerikanska militären kräver för sina enheter.

Visst, det är förståeligt nog ett skrymmande odjur, och du bör vara beredd på det. Men med tillägget av en bältesklämma kan du till och med undvika att använda fickorna helt.

Otterbox’s Defender Series-fodral kommer till och med med ett portskydd för Lightning-porten, förmodligen den svagaste punkten i iPhones allmänna vatten- och dammbeständighet. Det enda verkliga potentiella negativa är att detta robusta fodral inte kommer med ett skärmskydd, men Otterbox säger att dess iPhone 13 Pro Max skärmskydd är kompatibla med det här fodralet.

Om du inte har något emot den extra volymen och arbetar eller spelar under tuffa förhållanden, är detta fallet för dig.

Best Rugged iPhone 13 Pro Max-fodral

Otterbox Defender Series-fodral

Otterbox Defender saknar ett medföljande skärmskydd, men det täcker dig med en upphöjd läppar, portskydd och en enorm motståndskraft mot fall.

Amazon

$ 59,95

Bästa Clear iPhone 13 Pro Max Fall: Otterbox Symmetri Klar Serier

Otterbox< /figure>

Proffs

 • ✓ Tydlig, men robust
 • ✓ Trådlös laddning fungerar, även med MagSafe-laddaren
 • ✓ Den är förvånansvärt tunn med tanke på skyddsnivån

Nackdelar

 • ✗ Även om MagSafe-laddaren fungerar, fastnar inte MagSafe-enheter

Otterbox Symmetry Clear Case har inte den fulla MagSafe-kompatibiliteten som Apples genomskinliga fodral. Ändå, om du inte bryr dig särskilt om MagSafe, tror vi att Symmetry är det bättre tydliga fallet av de två.

Symmetry lyckas kombinera de bästa aspekterna av genomskinliga fodral med den ytterligare robusthet du vanligtvis förväntar dig av ogenomskinliga fodral som Defender Series, vårt robusta fodral. Även om den inte direkt är lika tuff som Defender-serien, erbjuder den mer skydd än typiska hårda genomskinliga fodral, och den är inte heller supertjock.

Även om MagSafe-godsaker inte kommer att hålla sig till det här fodralet, fungerar trådlös laddning bra. Om du lägger ner den på din MagSafe-puck kan du fortfarande ladda din telefon. Om Otterbox någonsin sätter in MagSafe-kompatibilitet i det här fodralet, skulle det slå Apples erbjudande från prispallen.

Ändå förblir din koppling till den magnetiska tekniken skiljelinjen mellan de två tydliga fodralen. alternativ här.

Best Clear iPhone 13 Pro Max-fodral

Otterbox Symmetry Clear Series-fodral för iPhone 13 Pro Max

Trots att den inte har MagSafe-kompatibilitet, är detta det bästa fallet för dem som vill se sin telefon, men samtidigt vill skydda den från världen.

Amazon

$ 49,95

Bästa tunna iPhone 13 Pro Max-fodral: Totallee Thin iPhone 13 Pro Max-fodral

Totallee

Proffs

 • ✓ Rakhyvel tunn
 • ✓ Inkluderar en upphöjd läpp för kameraskydd

Nackdelar

 • ✗ Behöver ett skärmskydd mer än de flesta
 • ✗ Egentligen inte menat att skydda mot droppar

När smarttelefontekniker anstränger sig för att raka bara några millimeter till från telefonens kropp känns det som en skam att slå ett tjockt och skrymmande fodral på enheten. Men hur är det med väsentligt skydd mot kosmetiska skador?

Det är där detta Totallee Thin-fodral kommer in i bilden. Med en tjocklek på bara 0,02 tum är det mer som att applicera ett lager tjock färg på enheten snarare än ett fodral.

Det här är ett fodral som du vill para ihop med ett skärmskydd, men överraskande nog har det en upphöjd läpp för att skydda dina kameror. När allt kommer omkring vill du inte lägga något över dem. Vi gillar särskilt alternativet Frosted Clear, men det finns flera attraktiva färgalternativ.

Finns det någon mening med ett så tunt fall? Även om det inte kommer att vara till mycket hjälp vid ett kraftigt fall på en hård yta, bör det vara bra när det gäller att förhindra kosmetiska skador som repor eller mindre bucklor. De flesta människor stöter på dessa under sin telefonägandecykel, så om du inte har en historia av att vara en butterfingers och vill gå den minimalistiska vägen, är detta ett utmärkt val.

Bästa tunna iPhone 13 Pro Max-fodralet

Totallee Thin iPhone 13 Pro Max-fodral

Det är supertunn och kommer att hålla din iPhone från att samla repor och andra kosmetiska skador, men om du letar efter seriöst fallskydd skulle något med tjockare hud vara bättre.

Amazon

$ 39,00

Bästa Läder iPhone 13 Pro Max Fall: Apple Fodral med MagSafe

Apple

Proffs

 • ✓ Äkta premiumläder
 • ✓ Anständiga färger
 • ✓ Bra pris
 • ✓ Magnetisk passform

Nackdelar

 • ✗ Minimalistisk
 • ✗ Inte för användare som vill ha en robust läderfinish

Även om vi har skapat några utmärkta syntetiska material genom åren, är det fortfarande svårt att slå egenskaperna hos äkta läder. Förutom att den känns och ser mer förstklassig ut än andra material, är den naturligt skyddande mot stötar, bucklor och repor.

Samtidigt ger den inte den typen av bulk till din telefon som syntetiska robusta fodral gör. Läder är också en naturlig produkt som kommer att få en patina med tiden. Vissa människor tycker att det är tilltalande, så det kan betraktas som en fördel beroende på din smak.

Apples läderfodral är utformad för att passa din iPhone perfekt och använder magnetisk inriktning för att hålla den på plats. Du har full MagSafe-kompatibilitet och en mycket premium mjuk läderfinish. Färgurvalet är inte uttömmande, men alla fem färgerna är fantastiska oavsett.

Även om det här fodralet inte är billigt i absoluta termer, är det förvånansvärt prisvärt med tanke på att det är premium läder och har MagSafe-funktioner som delas med Apples andra telefonfodral.

Bästa läderfodral för iPhone 13 Pro Max

Apple Läderfodral med MagSafe

Om du letar efter den bästa blandningen av skydd, kvalitet och tunnhet är MagSafe-fodralet i Apple-läder svårt att slå.

Amazon

$ 59,00

LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; Vad gör “OC” Menar och hur använder du det?
 • › Varför anlitar företag hackare?
 • › Vad är nytt i Chrome 96, tillgängligt nu
 • › X Marks the Spot: Microsoft’s Xbox fyller 20
 • › Så här aktiverar du Wake-on-LAN i Windows 10 och 11
 • › Hur du får snabbare strömningshastigheter på din TV