Bueskyting: India taper mot Korea to ganger i recurve-finaler, avslutt kampanjen med syv medaljer

0
124

Bueskytterne tok også en bronse i det gjentagende mixed team-arrangementet med en enkel 6-0 seier over Usbekistan da India avsluttet sin kampanje på det kontinentale showpiece med ett gull, fire sølv og to bronsemedaljer. (Fil)

De indiske recurve-bueskytterne klarte nok en gang ikke å matche de mektige koreanerne og led ensidige tap for å nøye seg med to sølvmedaljer i herre- og lagarrangementene i Asian Archery Championships her på fredag.< /p>

Bueskytterne vant også en bronse i turneringen for gjentagende blandet lag med en enkel 6-0 seier over Usbekistan da India avsluttet kampanjen sin på det kontinentale utstillingsstykket med én gull-, fire sølv- og to bronsemedaljer. Også i den siste utgaven hadde India vunnet syv medaljer (1-2-4), selv om bueskytterne overtok antallet sølvmedaljer denne gangen.

Konkurransen avslørte nok en gang bueskytterne’ svakhet mot koreanerne i recurve-seksjonen, ettersom de tapte begge finalene sine til sin evige fiende, noe som betydde at India ennå ikke har vunnet et gull i den olympiske disiplinen siden 2013.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Duoen Jayanta Talukdar og Deepika Kumari var de siste gullvinnerne i recurveseksjonen — de hadde vunnet mixed team-arrangementet i Taipei for åtte år siden. Recurve herrelaget vant sist et gull langt tilbake i 2007, mens kvinnene aldri har klatret til toppen av pallen.

På Bangladesh Army Stadium i Banani utfoldet manuset seg på forventede linjer med menns recurve-team til Kapil, Pravin Jadhav og Parth Salunkhe som gikk ned 2-6 (52-57, 53-55, 56-54, 55 -57) til toppseed Lee Seungyun, Kim Pil-Joong og Han Woo Tack.

Opp mot koreanerne viste de andre seedede indianerne ingen kamp i det hele tatt og skjøt en egensindig 6-er, i tillegg til å treffe den røde ringen en gang for å score 8 i det første settet med 52 poeng. De toppet seg gradvis for å ta det tredje settet med en gjennomsnittlig poengsum på 56, men det var for lite, for sent da koreanerne forseglet problemet med nok en jevn skyting på 57 i det fjerde settet.

Kvinnenes recurve-team av Ankita Bhakat, Madhu Vedwan og Ridhi viste seg å være langt under pari og overga seg saktmodig til Ryoo Su Jung, Oh Yejin og Lim Haejin 0-6 (57-52, 59-49, 56-60 ). En 6 og 7 i første sett, etterfulgt av en andre slutt på 49 poeng fra maksimalt 60 poeng, fremhevet de indiske kvinnenes kapitulasjon.

Koreanerne økte det gradvis, og skjøt 57, 59 og deretter en perfekt 60 for å forsegle problemet. Det gjentagende blandede laget av Kapil og Ankita Bhakat vant senere 6-0 (35-32, 37-32, 36-35) mot Usbekistans Abdusattorova Ziyodakhon og Amirkhan Sadikov.

Topp sportsnyheter nå

  • Min siste T20 vil være i Chennai, neste år eller om 5 år: MS Dhoni
  • Kunsten å være kaptein, av Rohit Sharma
  • < li>Ukentlig sportsnyhetsbrev: India trenger en Sehwag, Srikkanth-type åpner

Klikk her for mer

Indias eneste gull i stevnet kom takket være verdensmesterskapets tredobbelte sølvmedaljevinner Jyothi Surekha Vennam i det individuelle individuelle arrangementet for kvinner. Jyothi viste vei på torsdag da hun overvant den koreanske utfordringen to ganger, inkludert i en gripende, men kontroversiell finale på vei til å vinne sin andre asiatiske medalje. Hun hadde sist vunnet gullet i 2015.

Jyothi tok til takke med et sølv i det blandede laget etter å ha tapt mot toppkoreanerne med ett poeng for å avslutte kampanjen med to medaljer. Jyothi hadde selskap med 19 år gamle Rishabh Yadav i mixed pair-arrangementet.

India tok nok et sølv i det sammensatte individuelle arrangementet for menn etter at den tidligere Asian Games-gullvinneren Abhishek Verma tapte mot Koreas Kim Jong Ho. Rishabh Yadav hadde hentet en sammensatt herrelagsbronse sammen med Verma og Aman Saini for å åpne Indias konto på onsdag.

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste sportsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.