Windows 11 får en kortkommando för att stänga av din mikrofon

0
40

Microsoft har precis tillkännagivit en ny Windows 11 Insider Preview-build för Dev-kanalen . Version 22504 är inte den mest spännande uppdateringen, men den ger en kortkommando till den nya tysta knappen i aktivitetsfältet.

RELATERATMicrosoft Teams låter dig stänga av ljudet på din mikrofon från Aktivitetsfältet

Det finns många små funktioner i den här Windows 11 Insider Preview-versionen, som förbättringar av appen Din telefon, personliga emoji och mer. Men det som verkligen fångade vår uppmärksamhet är kortkommandot för att växla den nya tysta-ikonen i Aktivitetsfältet när den visas.

För att använda den nya genvägen måste du trycka på WIN + Alt + K för att få det att hända. Du måste vara med i ett Microsoft Teams-samtal (eller en annan app som stöder knappen för att tysta aktivitetsfältet) för att det ska fungera. Det kanske låter litet, men när du har panik och tystnar för att ditt barn skriker eller din hund skäller, är det en stor sak.

När det gäller appen Din telefon ändras den en uppdaterad design. Aviseringar går ner i ett sidofält till vänster på skärmen för snabb åtkomst. Den har en ny vy, vilket Microsoft säger, “I den här nya vyn har du alltid tillgång till dina meddelanden, samtal och foton med den extra fördelen att hålla koll på viktiga meddelanden och andra aviseringar mer effektivt med denna överblickbara vy.”

RELATERAT strong>Hur man ändrar storleken på pektangentbordet i Windows 11

Dessutom utökar Microsoft de 13 teman för pektangentbordet till andra inmatningsmetoder, inklusive IME, emoji-panelen och röstinmatning. Det här är mer en visuell förändring, men den är fortfarande välkommen.

Annons

Äntligen får Windows 11 personliga kombinationer av emoji baserade på familjemedlemmars ansikte och hudtoner.< /p>

Dessa ändringar rullas ut till Windows Insiders på Dev-kanalen, och förutsatt att allt fungerar korrekt bör vi se dem i den slutliga Windows 11-versionen i framtiden.

RELATERAT : Hur man växlar mellan utvecklar- och betakanaler i Windows 11

LÄS NÄSTA

  • › X Marks the Spot: Microsoft’s Xbox fyller 20
  • › Vad är Android 12L?
  • › Så här aktiverar du Wake-on-LAN i Windows 10 och 11
  • › Vad gör “OC” Menar och hur använder du det?
  • › Varför anlitar företag hackare?
  • › Vad är nytt i Chrome 96, tillgängligt nu