Home Svenska Mike Carey, Shontel Brown, som vann platser i USA:s hus i Ohio, svor till ämbetet

Mike Carey, Shontel Brown, som vann platser i USA:s hus i Ohio, svor till ämbetet

0

Mike Carey vann en plats i öppet US House. (File/AP)

Två lediga kongressplatser i Ohio fylldes på torsdagen efter att republikanen Mike Carey, en kollobbyist från Columbus, och demokraten Shontel Brown, en demokratisk partiledare från Cleveland, svors in som ledamöter av huset efter tisdagen. #8217;s särskilda val.

Brown kommer att representera den plats i Cleveland-området som lämnats av den tidigare demokratiska representanten Marcia Fudge, som avgick för att ansluta sig till president Joe Bidens kabinett som sekreterare för bostads- och stadsutveckling. Carey tar över för den tidigare republikanska representanten Steve Stivers, som avgick i april för att bli VD för Ohio Chamber of Commerce.

“Jag tar detta ansvar på allvar,” Brown sa från kammarens våning kort efter att hon och Carey tillsammans svors in. “Jag kandiderade till kongressen för att jag tror på motståndskraften i samhället jag älskar och kallar hem.”

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

Carey hyllade sina rötter i småstaden Sabina, Ohio, och sa att han var “ödmjuk över att stå här i dag för att tjäna i folket’ House”.

Senare turades Brown, Carey och deras familjer om att småprata medan de poserade för fotografier med talmannen Nancy Pelosi mot en bakgrund av amerikanska flaggor.

Sverjande -I ceremonier ger demokraterna en fördel på 221-213 jämfört med republikanerna i kongressen, där Brown och Carey behåller var sin plats som innehas av deras respektive partier.

Shontel Brown vinkar till väljarna på Bedford Community Center den 2 november 2021 i Bedford Heights, Ohio. (AP)

Carey, 50, fick stöd av tidigare president Donald Trump. Han överträffade den demokratiska delstatsrepresentanten Allison Russo, en konsult inom folkhälsopolitiken, i det 15:e kongressdistriktet efter det mest konkurrenskraftiga loppet där på flera år. Carey sa till firarna vid en segerfest på tisdagen: “Vi har för många karriärpolitiker i Washington. Det är det sista jag någonsin kommer att bli.”

Brown, 46, segrade i det tungt demokratiska 11:e distriktet som sträcker sig från Cleveland till Akron och besegrade republikanen Laverne Gore, en företagsägare och aktivist.

För Brown, som också är ordförande för Cuyahoga County Democratic Party, var den verkliga tävlingen den demokratiska primärvalen där hon vann Nina Turner, en före detta senator i delstaten Ohio som var en av de främsta surrogaten för Bernie Sanders presidentkampanj. Loppet väckte ett intensivt medias strålkastarljus och miljontals dollar i utgifter.

“Jag är fast besluten att åka till Washington som en förenare, och kommer att arbeta med president Biden och demokratiska ledare i kongressen för att leda en snabb hälso- och ekonomisk återhämtning från pandemin för Ohioborna,” Brown sa på tisdagen.

Båda vinnarna kommer att fylla resten av sina föregångare’ villkor, som löper till januari 2023. De måste stå inför omval nästa år under en kongresskarta som ritas om för att hålla kvar sina platser.

📣 The Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste världsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.