XanderSt/Shutterstock.com
Als je van gedachten bent veranderd over iemand en je wilt dat ze weer contact met je kunnen opnemen op Snapchat, deblokkeer diegene dan in je account. We laten je zien hoe je dat doet.
Als je iemand deblokkeert, kunnen ze je Snaps en Chats sturen. Ze kunnen ook je Verhalen en Charms bekijken. Als je ooit van gedachten verandert, kun je ze weer blokkeren.
GERELATEERD: Hoe blokkeer je iemand op Snapchat
Hoe deblokkeer je mensen op Snapchat
Om het deblokkeringsproces te starten, opent u eerst de Snapchat-app op uw iPhone of Android-telefoon. Tik in de linkerbovenhoek van de app op het gebruikerspictogram.

Uw profielscherm wordt geopend. Tik hier in de rechterbovenhoek op de “Instellingen” optie (een tandwielpictogram).

Op de “Instellingen” pagina, scroll helemaal naar beneden. Onderaan, in de “Accountacties” sectie, tik je op “Geblokkeerd.”

Je ziet nu een lijst met geblokkeerde mensen in je Snapchat-account. Om iemand te deblokkeren, zoek je hem op in deze lijst en tik je naast zijn naam op “X.”

Er verschijnt een prompt waarin u wordt gevraagd uw keuze te bevestigen. Tik op “Ja” in deze prompt.

En uw geselecteerde gebruiker is nu gedeblokkeerd in uw account. Je kunt ze nu weer toevoegen aan je vriendenlijst en weer met ze gaan communiceren. Veel plezier met chatten!
Als het op privacy aankomt, biedt Snapchat verschillende opties, zoals de mogelijkheid om alleen je vrienden toe te staan contact met je op te nemen in de app, of de app te gebruiken zonder je locatie te delen.
< p>GERELATEERD: Hoe u kunt toestaan dat alleen vrienden contact met u opnemen in Snapchat
LEES VOLGENDE
- › Hoe u uw productweergavegeschiedenis op Amazon kunt bekijken
- › Hoe in te checken op Facebook
- › Hoe apps op iPhone en iPad te verwijderen
- › De plank op een Chromebook aanpassen
- › Wat is een favicon?