Vergeet Windows 11: de 21H2-update van Windows 10 komt in november aan

0
49
Microsoft

Als u nog niet klaar bent om Windows 10 op te geven, kunt u gerust zijn, wetende dat Microsoft dat ook niet is. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat de 21H2-update in november 2021 komt. Het biedt niet veel nieuwe functies, maar het houdt Windows 10 in ieder geval springlevend.

Wat is er nieuw in de 21H2-update van november?

We weten dat de update in november komt omdat de nieuwste versie van Windows Insider het noemde de "november-update" in plaats van alleen de naam 21H2 te gebruiken.

Om te zeggen dat dit een teleurstellende update is, zou een understatement zijn. Het zal de manier waarop u uw computer gebruikt niet volledig veranderen. Je merkt zelfs nauwelijks dat de update is geïnstalleerd.

21H2 gebruikt de Vibranium-platformrelease die Microsoft voor verschillende recente updates heeft gebruikt. Dat betekent dat het superklein is en maar een paar minuten duurt om te downloaden en te installeren.

GERELATEERDWat is er nieuw in de 21H2-update van Windows 10, komende winter 2021

Met de update is de eerste opwindende functie die u krijgt ondersteuning voor WPA3 H2E-standaarden. Dat zal je helpen die wifi-beveiliging af te sluiten, wat altijd een leuke afwisseling is.

Advertentie

Windows Hello for Business zou een nieuwe implementatiemethode krijgen, genaamd cloud trust, ter ondersteuning vereenvoudigde implementaties zonder wachtwoord. Dat betekent dat bedrijven die Windows Hello willen gebruiken, het sneller aan de praat kunnen krijgen. De functie is echter vertraagd. Microsoft brak het uit in zijn blogpost:

De nieuwe implementatiemethode van Windows Hello for Business, bekend als ‘cloud trust’ is nog in ontwikkeling en zal worden geleverd in een toekomstige maandelijkse update van de update van november 2021. We zullen in de toekomst meer informatie verstrekken zodra deze functie beschikbaar komt.

Microsoft beschrijft het laatste nieuwe ding dat naar Windows 10 tot en met 21H2 komt: “GPU-computingondersteuning in het Windows Subsystem for Linux (WSL) en Azure IoT Edge for Linux on Windows (EFLOW)-implementaties voor machine learning en andere rekenintensieve workflows .”

Blijf je bij Windows 10?

GERELATEERDWanneer stopt Microsoft met het ondersteunen van Windows 10?

Microsoft is van plan om Windows 10 lange tijd te ondersteunen, maar dit zijn het soort updates dat je in de toekomst mag verwachten, aangezien het bedrijf zijn focus duidelijk heeft verlegd naar Windows 11 en opwindende nieuwe functies zullen blijven komen naar de nieuwste versie van het besturingssysteem, terwijl Windows 10 beveiligingsoplossingen en kleine aanpassingen krijgt.

GERELATEERD: U kunt eindelijk Android-apps proberen op Windows 11

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u uw productweergavegeschiedenis op Amazon kunt bekijken
  • › Hoe in te checken op Facebook
  • › Hoe apps op iPhone en iPad te verwijderen
  • › De plank op een Chromebook aanpassen
  • › Iemand op Snapchat deblokkeren