Rajasthan RSMSSB Patwari-eksamen 2021 i dag; sjekk retningslinjene for eksamensdagen

0
90

Kandidater kan laste ned adgangskortene på rsmssb.rajasthan.gov.in. (Fil/representativt bilde)

Rajasthan RSMSSB Patwari-eksamen 2021: Rajasthan Subordinate and Ministerial Services Selection (RSMSSB) vil gjennomføre patwari-eksamenen 23. og 24. oktober 2021. Eksamenen avholdes til fylle 5.378 ledige stillinger.

Styret hadde tidligere gitt ut adgangskortet til eksamen, og kandidater kan laste det ned på rsmssb.rajasthan.gov.in. Linken for nedlasting av adgangskort er tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

Les |Rajasthan RSMSSB Patwari-eksamen 2021: Sjekk detaljert pensum, eksamensmønster her

RSMSSB Patwari-eksamen er planlagt gjennomført på to påfølgende dager, dvs. 23. og 24. oktober i to skift — 8:30 til 11:30 og 14:30 til 17:30. De som klarerer alle eksamensrunder og blir valgt ut vil få en månedslønn på 20 800 Rs med tillegg.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater må melde seg til eksamenssenteret en og en halv time før eksamen. De må ta med e-admit-kortet sammen med ett ID-bevis som velger-ID, Aadhaar-kort, pass, førerkort osv. De må også ha med seg det siste passstørrelsesbildet og en blå penn.

Les |Disse embetsmenn strekker en hjelpende hånd til UPSC -aspiranter via sosiale medier

Etter de påståtte avvikene i gjennomføringen av REET-eksamenen, vil delstatsregjeringen opptre årvåkent i gjennomføringen av patwari-eksamenen. Kandidater anbefales å komme til eksamenssenteret innen rett tid for å unngå stress i siste liten.

Båring av ansiktsmasker er obligatorisk for alle aspiranter. Kandidater har også lov til å bære gjennomsiktige desinfeksjonsflasker til eksamenssenteret. Kandidater må følge alle Covid-19-protokoller og opprettholde sosial avstand til enhver tid.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd