Vinduet til korreksjon av skjemaet for Goa TET 2021 lukkes 23. oktober

0
61

Dette vinduet vil bli gjort tilgjengelig på den offisielle nettsiden scert.goa.gov.in til 23. oktober 2021. (Representativt bilde) < p>State Council of Educational Research and Training (SCERT) åpnet korrigeringsfasiliteten for søknadsskjemaet for Goa Teacher Eligibility Test (GTET) 2021 fra 21. oktober 2021. Registreringsprosessen ble avsluttet 20. oktober 2021. Kandidater som har sendt inn søknadene sine kan få tilgang til korreksjonsvinduet for å gjøre endringer i detaljene.

Dette vinduet vil bli gjort tilgjengelig på det offisielle nettstedet — scert.goa.gov.in til 23. oktober 2021. Det må imidlertid bemerkes at dette anlegget kun er tilgjengelig etter å ha gitt rådet en passende begrunnelse.

Les |Kerala KTET-resultatet fra mai 2021 erklært; her er hvordan du sjekker

I henhold til informasjonsbrosjyren vil kandidater ikke kunne redigere søknadsskjemaene sine for Goa TET 2021 etter å ha betalt søknadsavgiften. Rådet kan imidlertid vurdere korrigering av spesifikke detaljer fra 21. til 23. oktober 2021, hvis en forespørsel fremsettes av kandidaten. Denne forespørselen bør også ledsages av en passende begrunnelse samt støttedokumenter.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater må sende forespørselen sammen med den nødvendige begrunnelsen til Goa TETs offisielle e-post-ID itggoa.helpdesk@gmail.com. Denne formaliteten må gjøres innen den angitte tidsrammen. Utover dette vil ikke SCERT godta noen andre rettingsforespørsler.

Sammen med begrensninger på tidsperioden for Goa TET 2021-korreksjonsvinduet, kan kandidater bare redigere noen få opplysninger i søknadsskjemaet. Disse opplysningene er — kandidatens navn, fars navn, mors navn, fødselsdato, kategori, kategori med forskjellig funksjonsevne, emne for papir II. Bortsett fra de ovennevnte feltene, vil ikke rådet godta rettingsforespørsler for noe annet felt.

Les |CTET 2021 søknadsfrist forlenget til 25. oktober, eksamen avholdes fra 16. desember

SCERT har også gjort det klart at de ikke vil ta på seg byrden for å ikke akseptere Goa TET 2021-applikasjonen. Tilsvarende vil den ikke være ansvarlig for eventuelle konsekvenser som følge av korrigering eller sletting av opplysninger i skjemaet. Med tanke på alle disse faktorene må kandidatene ta en fast samtale før de benytter korreksjonsanlegget.

Når søknadsprosedyren er fullført, vil det dirigentorgan frigi Goa TET 2021-opptakskortet. I mellomtiden rådes interesserte kandidater til å begynne å forberede seg til eksamen, i henhold til Goa TET 2021 -pensum.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd