TCL's eerste 5G-tablet ondermijnt Apple en Samsung

0
57
TCL

Als je op mij lijkt, dan wil je een tablet die nog steeds handig is als je niet thuis bent en geen wifi-verbinding hebt. Maar het toevoegen van 5G aan een iPad of Samsung-tablet kost $ 200 extra. Daarom hebben TCL en Verizon de handen ineen geslagen om de nieuwe TAB Pro 5G te maken, een Android-tablet van 400 dollar die het ultrasnelle mmWave 5G-systeem van Verizon ondersteunt.

De TAB Pro 5G is nu verkrijgbaar als Exclusief voor Verizon en beschikt over een respectabele Qualcomm 480 5G-chip, 4 GB RAM en 64 GB aan opslagruimte (plus een micro SD-slot voor 1 TB extra opslagruimte). De grote batterij van 8.000 mAh ondersteunt draadloos opladen en gaat naar verluidt tot 17 uur mee bij regelmatig gebruik.

TCL

TCL is natuurlijk een tv-bedrijf, dus de TAB Pro 5G heeft een mooi klein scherm. Het is een 10,36-inch IPS-paneel met een resolutie van 1.200 x 2.000, plus NXTVISION-opschalingstechnologie die standaarddefinitie-inhoud opvoert naar HDR. Helaas valt het scherm uit bij 60 Hz, maar het is niet alsof het basismodel iPad beter is.

En hoewel de camera's van de TCL TAB Pro 5G waarschijnlijk zullen winnen’ Ze blazen je niet weg, ze lijken perfect geschikt voor videochats en andere alledaagse taken. Je krijgt een mooie 8 MP selfie-lens en een 13 MP hoofdcamera om HD-video op te nemen. Heb je echt meer nodig?

De TCL TAB Pro 5G is verkrijgbaar bij Verizon voor $ 400. Als u online bestelt, kunt u $ 100 besparen met Verizon's “Spend More, Save More” actie … maar alleen als u een in aanmerking komende Android-telefoon koopt met de tablet.

TCL TAB Pro 5G< /h3>

De TCL TAB Pro 5G is een van de meest betaalbare Android-tablets die Verizon's mmWave 5G-netwerken ondersteunt. Koop hem nu op de website van Verizon en bespaar $ 100 als je hem koopt met een in aanmerking komend Android-apparaat.

Nu winkelen