TCL: s första 5G -surfplatta underskrider Apple och Samsung

0
47
TCL

Om du är som jag vill du ha en surfplatta som fortfarande är användbar när du är utanför huset och borta från alla Wi-Fi-anslutningar. Men att lägga till 5G till en iPad eller Samsung-surfplatta kostar 200 USD extra. Det är därför TCL och Verizon gick ihop för att göra den nya TAB Pro 5G, en Android-surfplatta för $400 som stöder Verizons ultrasnabba mmWave 5G-system.

TAB Pro 5G är tillgänglig nu som en exklusiv Verizon och har ett respektabelt Qualcomm 480 5G-chip, 4 GB RAM och 64 GB lagring (plus en micro SD-kortplats för 1 TB extra lagringsutrymme). Dess stora batteri på 8 000 mAh stöder omvänd trådlös laddning och räcker enligt uppgift upp till 17 timmar vid regelbunden användning.

TCL

Naturligtvis är TCL ett TV-bolag, så TAB Pro 5G har en snygg liten skärm. Det är en 10,36-tums IPS-panel med en upplösning på 1 200 x 2 000 plus NXTVISION-uppskalningsteknik som ökar standardupplösningsinnehåll till HDR. Tyvärr stängs skärmen av vid 60Hz, men det är inte som att basmodellen iPad är bättre.

Och medan TCL TAB Pro 5Gs kameror förmodligen kommer att vinna’ t blåsa bort dig, de verkar perfekt lämpade för videochattar och andra vardagliga uppgifter. Du får ett snyggt 8MP selfieobjektiv och en 13MP huvudkamera för att spela in HD-video—behöver du verkligen mer?

TCL TAB Pro 5G finns hos Verizon för 400 $. Om du beställer online kan du spara $100 med Verizon’s “Spendera mer, spara mer” kampanj … men bara om du köper en kvalificerad Android-telefon med surfplattan.

TCL TAB Pro 5G< /h3>

TCL TAB Pro 5G är en av de mest prisvärda Android-surfplattorna som stöder Verizons mmWave 5G-nätverk. Skaffa den nu på Verizons webbplats och spara $100 om du köper den med en kvalificerad Android-enhet.

Handla nu