Razer denkt dat je een pc-gamingheadset wilt die trilt

0
61
Razer

Razer is een van de eerste namen op het gebied van pc-randapparatuur. Het bedrijf heeft zojuist een nieuwe gamingheadset aangekondigd, de Kraken V3 genaamd, met haptische trillingen die zijn ontworpen om een ​​meer meeslepende game-ervaring te creëren.

Tenminste, dat is het idee erachter, maar in werkelijkheid , het lijkt alsof ze vervelender zijn dan wat dan ook. Trillingen rond de oren lijken meer te kietelen dan wat dan ook.

De headset maakt gebruik van wat Razer HyperSense-technologie noemt. Het neemt de audio van een game en zet het om in haptische trillingen die je helpen je game een beetje meer te voelen dan je anders zou doen. De technologie klinkt vrij gevoelig omdat het de intensiteit van trillingen kan verhogen of verlagen op basis van de afstand tussen jou en een evenement in een game.

Game-ontwikkelaars hoeven niets te doen om dit te laten werken en er is geen app om te installeren. In plaats daarvan moet er gewoon geluid zijn, en Razer's HyperSense doet de rest. Dat betekent dat je hem ook tijdens het kijken van films kunt gebruiken als je je oren de hele tijd wilt kietelen met trillingen.

GERELATEERDWat betekent “RGB” en waarom is het allemaal Over technologie?

De headset wordt ook geleverd met THX ruimtelijke audio, 50 mm drivers, een afneembare Razer HyperClear cardioïde microfoon en de Chroma RGB-verlichting die we allemaal gewend zijn van gaming-randapparatuur.

Advertentie

Er zijn drie versies van de headset: de Pro-versie van $ 200 met draadloze ondersteuning voor pc, PlayStation of een gedockte Nintendo Switch. Het heeft ook een 3,5 mm-poort die met bijna alles kan worden gebruikt. De goedkopere USB-versie kost $ 130, en een USB-toting Kraken V3 zonder HyperSense voor $ 100.

LEES VOLGENDE

  • › Afbeeldingen toevoegen aan vragen in Google Formulieren
  • › Hoe u uw foto's op Facebook kunt verwijderen
  • › Een link naar een foto of video op Instagram krijgen
  • › De oplossing voor trage AMD-processors op Windows 11 is er
  • › Een netwerkschijf toewijzen op Windows 10