Goa TET 2021 formulärkorrigeringsfönster stängs den 23 oktober

0
50

Det här fönstret kommer att göras tillgängligt på den officiella webbplatsen scert.goa.gov.in till den 23 oktober 2021. (Representativ bild) < p>State Council of Educational Research and Training (SCERT) öppnade korrigeringsfunktionen för ansökningsformuläret för Goa Teacher Eligibility Test (GTET) 2021 från den 21 oktober 2021. Registreringsprocessen avslutades den 20 oktober 2021. Kandidater som har skickat in sina ansökningar kan få tillgång till korrigeringsfönstret för att göra ändringar i uppgifterna.

Det här fönstret kommer att göras tillgängligt på den officiella webbplatsen — scert.goa.gov.in till den 23 oktober 2021. Det måste dock noteras att denna anläggning endast kan nås efter att ha lämnat rådet en lämplig motivering.

Läs | Kerala KTET maj 2021 resultat deklarerat; så här kontrollerar du

Enligt informationsbroschyren kommer kandidater inte att kunna redigera sina Goa TET 2021-ansökningsformulär efter att ha betalat ansökningsavgiften. Fullmäktige kan dock överväga rättelse i specifika detaljer från 21 till 23 oktober 2021, om en begäran görs av kandidaten. Denna begäran bör också åtföljas av en lämplig motivering samt styrkande handlingar.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater måste posta begäran tillsammans med den nödvändiga motiveringen till Goa TET:s officiella e-post-ID itggoa.helpdesk@gmail.com. Denna formalitet måste göras inom den angivna tidsramen. Utöver detta kommer SCERT inte att acceptera några andra korrigeringsförfrågningar.

Tillsammans med begränsningar av tidsperioden för Goa TET 2021-korrigeringsfönstret, kan kandidater bara redigera ett fåtal uppgifter i ansökningsformuläret. Dessa uppgifter är — kandidatens namn, faderns namn, moderns namn, födelsedatum, kategori, kategori med olika funktionsförmåga, ämne för papper II. Bortsett från de ovan nämnda fälten kommer rådet inte att acceptera korrigeringsförfrågningar för något annat fält.

Läs |CTET 2021 ansökningstiden förlängd till 25 oktober, provet kommer att hållas från 16 december

SCERT har också gjort det klart att de inte kommer att ta ansvar för att inte godkänna Goa TET 2021-ansökan. På samma sätt kommer det inte att ansvara för eventuella konsekvenser på grund av korrigering eller radering av uppgifter i formuläret. Med alla dessa faktorer i åtanke måste kandidaterna ta ett fast samtal innan de utnyttjar korrigeringsfunktionen.

När ansökningsförfarandet är slutfört kommer det ledande organet att släppa inträdeskortet för Goa TET 2021. Samtidigt rekommenderas intresserade kandidater att börja förbereda sig för tentamen enligt Goa TET 2021 -kursplanen.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste jobbnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd