Denna nya LEGO “Home Alone”-set ser fantastisk ut, till skillnad från Disney+-remaken

0
99
LEGO

Precis i tid för semestern och till stor glädje för alla Home Alone-fans har LEGO officiellt tillkännagett de helt nya LEGO Ideas ‘Home Alone’ tegelset, och det ser fantastiskt ut. Så, istället för att titta på nya Disney+ remake ‘ Home Sweet Home Alone ‘ kommer nästa månad, som ärligt talat inte ser bra ut, försvara McCallister-hemmet själv med LEGO.

Efter månader av rapporter och rykten och först visades upp i juni 2020, är ​​den officiellt här. LEGO ‘Ensam hemma’ set är det största idéprojektet hittills, komplett med 3 955 klossar, fulla av upptåg, farliga stegar och de våta banditerna.

LEGO-setet innehåller det berömda McCallister-hemmet, en flyktkoja och ett rep, tillsammans med fantastiska detaljer från filmen i varje rum i det massiva huset. Och även om det inte finns några minifigurer för föräldrar eller syskon, får du fortfarande flyktbilen Harry, Marv och Wet Bandits, för att nämna några.

1 av 3

LEGO såg också till att inkludera några av de mest ikoniska stunderna från filmen. Från Kevin aftershave-scenen till kanske det bästa av allt, källaren med en lysande ugn. Designerna lyckades till och med lägga till bakdörrsverandan till byggnaden, och fansen kommer säkert att ha kul med det.

Från vinden till källaren, LEGO Ideas ‘Ensam hemma’ setet är packat med detaljer så att du kan återskapa Kevin’s lömska kamp med Wet Bandits.

Setet levereras komplett med 3 955 bitar, fem minifigurer och kan visas stängt eller med hemmet&#8217 ;s insida är öppen för din njutning. Du kan få ditt eget LEGO ‘Ensam hemma’ ställ in från 1 november för $249 från länken nedan.

“Behåll ändringen, ditt snuskiga djur.”

LEGO Ideas Home Alone

Återupplev denna semesterklassiker av Kevin vs the Wet Bandits med ett LEGO-set med 3 955 delar för $249.

Handla nu