De oplossing voor trage AMD-processors op Windows 11 is er

0
52
Eshma/Shutterstock.com

Microsoft heeft Windows-versie KB5006746 uitgebracht met de oplossing voor AMD-processors op Windows 11. Als je te maken hebt gehad met het L3-cachingprobleem op je pc, wil je deze optionele update.

GERELATEERDControleren op Windows-updates

Deze update wordt beschouwd als een C-update, wat betekent dat Microsoft deze niet automatisch op uw computer installeert. In plaats daarvan moet u naar Windows Update op uw computer gaan en op Handmatig controleren op updates klikken. Zodra je dat hebt gedaan, zoek je naar de update met de naam KB5006746 en installeer je deze.

Volgens Reddit-gebruiker Adrianturingan heeft de update het L3-cachingprobleem op hun computer verbeterd, dus het lijkt te werken zoals geadverteerd. Dit is logisch, aangezien Microsoft deze update een paar dagen geleden voor het eerst naar Windows Insiders bracht, dus het heeft tijd gehad om het te testen en ervoor te zorgen dat het doet waarvoor het bedoeld is.

Op een Microsoft-ondersteuningspagina staat: “Lost een L3-cachingprobleem op dat van invloed kan zijn op de prestaties van sommige toepassingen op apparaten met AMD Ryzen-processors na een upgrade naar Windows 11 (oorspronkelijke release).”

GERELATEERDWindows 10 heeft nu C-, B- en D-updates. Wat is Microsoft Roken?

Er zijn talloze andere fixes en verbeteringen in deze update, maar er zijn geen beveiligingsfixes omdat het als een C-update wordt beschouwd. Als u niet actief last heeft van een van de problemen die in de patch-opmerkingen worden vermeld, kunt u gerust wachten tot deze update een B-update wordt en automatisch op uw pc wordt geïnstalleerd.

LEES VOLGENDE

  • › Afbeeldingen toevoegen aan vragen in Google Formulieren
  • › Hoe u uw foto's op Facebook kunt verwijderen
  • › Razer denkt dat je een pc-gamingheadset wilt die trilt
  • › Een link naar een foto of video op Instagram krijgen
  • › Een netwerkschijf toewijzen op Windows 10