Pixel Pass is zelden de moeite waard, vooral voor gezinnen

0
66
Google

Pixel Pass is een nieuw abonnement dat een aankoop van een Pixel 6 of Pixel 6 Pro bundelt met een groot aantal Google-services, zoals YouTube Music Premium, Google One-cloudopslag en Google Play Pass. Met slechts $ 45 per maand lijkt Pixel Pass een geweldige manier om je telefoon te financieren en een hoop geld te besparen op Google-services. Maar het is het geld misschien niet waard, vooral niet als je een gezin hebt.

Wat krijg je met Pixel Pass?

Wanneer u zich aanmeldt voor Pixel Pass, verbindt u zich in feite tot een tweejarig financieringsplan zonder contract met een heleboel scherp geprijsde Google-services. Als je een Pixel 6 wilt, kost het abonnement $ 45 per maand. Dat loopt op tot $ 55 per maand als je de Pixel 6 Pro wilt, en Google zal een paar extra dollars uitgeven als je een telefoon met extra opslagruimte bestelt.

En hoewel Pixel Pass een service zonder contract is, is een Synchrony Bank-creditcard vereist. Dit lijkt een beveiliging te zijn voor Google-klanten die vroegtijdig opzeggen, moeten de rest van hun Pixel-apparaat vooraf betalen, en Synchrony zal ervoor zorgen dat Google zijn geld krijgt.

Hoe dan ook, hier zijn alle extra's inbegrepen bij Pixel Pass:

  • Een Pixel-telefoon: alle Pixel Pass-abonnementen zijn inclusief het nieuwste Pixel-apparaat.
  • YouTube Premium< /strong>: weergave zonder advertenties en afspelen op de achtergrond terwijl je andere apps gebruikt.
  • YouTube Music Premium: zonder advertenties, ononderbroken luisteren.
  • Google One: krijg 200 GB cloudopslag in de services van Google, waaronder Foto's en Drive.
  • Google Play Pass: krijg gratis toegang tot honderden games zonder advertenties.
  • Twee jaar voorkeurszorg: probleemloze reparaties van apparaten en dekking voor ongevallen. (Regular Pixel-aankopen worden geleverd met één jaar Preferred Care.)
  • Google Store-kortingen: exclusieve kortingen op producten in de Google Store.

Als je al bent geabonneerd op een of meer van deze services, vervangt Google je huidige maandtarief door het gereduceerde Pixel Pass-tarief. En als u al voor meer dan 200 GB aan Google One betaalt, wordt u niet gedowngraded naar 200 GB en krijgt u een kleine korting. Google biedt ook een extra korting van $ 5 voor Google Fi-klanten die zich aanmelden voor Pixel Pass.

Voor een nog lagere maandelijkse vergoeding kunnen klanten een in aanmerking komend apparaat inruilen terwijl ze zich aanmelden voor Pixel Pass. Google bood me $ 366 aan voor een Pixel 5 in perfecte staat, wat $ 15 zou moeten besparen op de maandelijkse Pixel Pass-kosten. Niet slecht!

Maar Pixel Pass zal je geen fortuin besparen

Het is waar; Pixel Pass kan u geld besparen op een nieuwe telefoon en de verschillende diensten van Google. Maar het bedrag dat u daadwerkelijk bespaart, is een soort van … laten we zeggen dat het niet erg substantieel is. Tenzij je van plan bent om alle diensten die worden aangeboden in Pixel Pass te gebruiken, zou het goedkoper zijn om gewoon te kiezen voor welke diensten je je aanmeldt.

Ja, ik heb de Pixel Pass-webpagina gelezen. Ik weet dat Pixel Pass-klanten na twee jaar tot $ 294 zullen besparen. Maar je bespaart alleen die glimmende $ 294 als je je aanmeldt voor de duurste Pixel 6 Pro-configuratie. En als je $ 294 over twee jaar verdeelt, kijk je naar slechts $ 12,25 aan maandelijkse besparingen. Je bespaart meer geld door je Netflix op te zeggen en te vragen of je die van een vriend wilt gebruiken.

De besparingen die het goedkoopste Pixel Pass-abonnement van Google biedt, zijn nog minder indrukwekkend. Alles wat in het plan wordt aangeboden, dat $ 45 per maand kost, zou in totaal slechts $ 52 kosten als het afzonderlijk zonder kortingen wordt betaald.

Met andere woorden, Google biedt klanten met het goedkoopste Pixel Pass-abonnement slechts $ 7 aan maandelijkse besparingen. En als je je aanmeldt voor dit abonnement en het meegeleverde YouTube Music Premium-abonnement, dat normaal $ 10 per maand kost, niet gebruikt, betaal je eigenlijk meer dan wanneer je alleen de afzonderlijke services zou kopen die je hebt gekocht. care about.

Google biedt een mooie korting aan klanten die obsessief Google-services gebruiken. Maar als je al concurrerende services zoals Spotify en Dropbox gebruikt en niet van plan bent om naar de Google-wereld te gaan, ga je geen geld besparen met Pixel Pass. In het beste geval zul je break-even zijn.

En voor gezinnen … Vergeet het maar!

Google

Wil je het meest teleurstellende aan Pixel Pass weten? Het is niet compatibel met de gezinsabonnementen YouTube Music Premium of YouTube Premium. Dat betekent dat je gezinsleden niet kunnen genieten van deze Pixel Pass-voordelen zonder in te loggen op je Google-account, wat klote is!

Dit voelt als een grote onoplettendheid van een bedrijf dat meestal goed is in het huisvesten van gezinnen (voor een paar extra dollars natuurlijk). Ik weet niet zeker waarom Google deze beslissing heeft genomen, omdat Pixel Pass-klanten hun 200 GB aan Google One-opslag en hun Play Pass-lidmaatschap kunnen delen.

Ik weet zeker dat er situaties zijn die zich voordoen waar deze beperkingen niet erg zijn. Misschien heb je een partner en kinderen die niet echt om muziek geven, of wil je alleen cloudopslag delen met familie.

Maar als je hoopt al deze diensten te delen met de andere mensen in je leven, dan heb je pech! Pixel Pass is gewoon een waardevol abonnement voor de meeste gezinnen.

Moet je je aanmelden voor Pixel Pass?

Google

Tenzij je een hardcore Google-fan bent die al gebruikmaakt van alle diensten die worden aangeboden in Pixel Pass, is het geen aantrekkelijk abonnement. U zult niet veel geld besparen. Sterker nog, u kunt uiteindelijk te veel uitgeven als u de services van Pixel Pass niet daadwerkelijk gebruikt.

En ik weet dat sommige mensen zien Pixel Pass als een niet-traditionele manier om een ​​telefoon te financieren, maar zo werkt het niet! Pixel Pass dwingt je om je aan te melden bij Synchrony Bank, dus je krijgt nog steeds een creditcard. Ja, je kunt Pixel Pass op elk moment annuleren, maar dan ben je gedwongen om de rest van wat je verschuldigd bent voor je Pixel 6 vooraf te betalen.

Als je uit deze gedachte bent gekomen: "Ik kan de diensten van Google gebruiken om Pixel Pass de moeite waard te maken" ga er dan voor. Zorg ervoor dat u wat geld opzij zet voor het geval u besluit de service te annuleren. En als u gewoon op zoek bent naar een manier om een ​​Pixel 6 te financieren, moet u dit waarschijnlijk doen via uw provider, of via Best Buy, of via de basisfinancieringsservice van Google. (Ik raad aan de optie te kiezen die het meeste biedt voor een inruil, dit is waarschijnlijk uw provider of Google.)

Pixel Pass

Vanaf $ 45 per maand krijg je bij Pixel Pass de Pixel 6- of Pixel 6 Pro plus-lidmaatschappen met YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Pass-, Google One- en Preferred Care-dekking. Het is een degelijk plan dat u wat geld kan besparen, zolang u het niet erg vindt om de diensten van Google te gebruiken.

Abonneer u