Nya Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition låter dig designa den på ditt sätt

0
52
Samsung

Samsung släppte sin nya Galaxy Z Flip 3 redan i augusti, och det finns mycket att gilla. Det kom dock bara i några få utvalda färger, och nu vill företaget ändra det. Så idag presenterade Samsung den nya Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. En anpassningsupplevelse där du kan designa det på ditt sätt med nya färger.

Vikbara telefoner är unika och snygga, och Samsung låter kunderna göra sina telefoner ännu mer minnesvärda. Och även om du inte kommer att kunna anpassa Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition med vilken färg du vill, finns det flera tillgängliga alternativ och nästan 50 olika färgkombinationer.

För det första , Samsung låter dig välja antingen en svart eller silver ram för basen. Sedan lade den till en rolig ny palett med nyanser av blått, gult, rosa, vitt eller svart för de yttre panelerna — telefonens huvuddel. Medan du designar din Galaxy kan du blanda och matcha olika färger för den övre och nedre halvan och verkligen skapa en unik telefon som är skräddarsydd för dig.

Kamerans lins och bildskärmshus förblir svarta, så det kommer att ha minst några olika färger oavsett hur du väljer att göra den till din egen. Som sagt, det här är ett roligt sätt att verkligen anpassa vad som redan är en av de mest unika telefonerna på marknaden.

För att göra saker ännu bättre kan de som väljer att köpa Bespoke Upgrade Care Service ändra färgerna senare om de blir uttråkade eller vill blanda ihop saker. Så om du går med ett gult och svart humletema nu men vill ändra det till blått senare — du kan. Ägare kommer att kunna spendera cirka $79 för nya färgglada glaspaneler, med start i november. Vi antar att detta kräver att du skickar tillbaka telefonen till Samsung för ett färgbyte.

När det gäller priset kostar Z Flip 3 Bespoke Edition 100 USD mer än den vanliga hopfällbara, som redan är dyr. Det betyder att den här färgglada upplagan säljs för 1 099 dollar, och du kan anpassa din egen idag på Samsungs webbplats. Eller klicka på länken nedan för att komma igång. Förhoppningsvis kommer Samsung att lägga till denna typ av anpassning till mer populära enheter som den kommande Galaxy S22 i början av nästa år.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition

Designa din egen Galaxy Z Flip 3 med anpassade färger idag, från 1 099 USD.

Handla nu