IIIT-Tiruchirappalli lanserer PG-program innen digital markedsføring og analyse

0
54

Programmet vil inneholde selvlærende videoer, live klasser, oppgaver, prosjekter og mesterklasser fra IIIT Tiruchirappalli. Representasjonsbilde/gettyimages.in

Simplilearn og IIIT Tiruchirappalli har samarbeidet for å tilby et eksklusivt Post-Graduate-program i digital markedsføring og analyse. Programmet er designet for studenter og fagfolk som har tenkt å lære applikasjonsbaserte digitale markedsføringskunnskaper.

Med over 150 timers læring som strekker seg over fire til fem måneder, består programmet av en omfattende læreplan som fokuserer på digital markedsføring og analytiske ferdigheter. Etter å ha fullført programmet vil elevene motta et sertifikat fra IIIT Tiruchirappalli sammen med alumnistatus fra instituttet.

Les |IIT Patna lanserer tre nye UG-programmer, opptak gjennom JEE Advanced score

Programmet vil inkludere selvlærende videoer, live-klasser, oppgaver, prosjekter og masterclasses fra IIIT Tiruchirappalli. PG-programmet er utviklet for å hjelpe elever med å mestre digitale markedsføringsferdigheter som SEO, innholdsmarkedsføring, markedsføring på sosiale medier, søkemotormarkedsføring, e-postmarkedsføring og mobilmarkedsføring, sammen med data og AI i markedsføring og nettanalyse.

Programmet har også et Capstone-prosjekt for å gi elever praktisk erfaring innen disse fagområdene. På slutten av kurset vil elevene forstå hvordan de kan synergi ferdighetene sine for å lage og implementere en effektiv markedsføringsstrategi.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd