IIIT-Tiruchirappalli lanserar PG-program inom digital marknadsföring och analys

0
96

Programmet kommer att innehålla självlärande videor, livekurser, uppdrag, projekt och masterclasses från IIIT Tiruchirappalli. Representational image/gettyimages.in

Simplilearn och IIIT Tiruchirappalli har samarbetat för att erbjuda ett exklusivt forskarutbildningsprogram inom digital marknadsföring och analys. Programmet är utformat för studenter och yrkesverksamma som vill lära sig applikationsbaserade färdigheter inom digital marknadsföring.

Med över 150 timmars lärande som spänner över fyra till fem månader, består programmet av en omfattande läroplan som fokuserar på digital marknadsföring och analytiska färdigheter. Efter att ha avslutat programmet kommer eleverna att få ett certifikat från IIIT Tiruchirappalli tillsammans med alumnstatus från institutet.

Läs |IIT Patna lanserar tre nya UG-program, antagning via JEE Advanced-resultat

Programmet kommer att innehålla självlärande videor, liveklasser, uppdrag, projekt och masterclasses från IIIT Tiruchirappalli. PG -programmet är utformat för att hjälpa eleverna att bemästra digitala marknadsföringskunskaper som SEO, innehållsmarknadsföring, marknadsföring på sociala medier, marknadsföring med sökmotorer, e -postmarknadsföring och mobilmarknadsföring, tillsammans med data och AI i marknadsföring och webbanalys.

Programmet har också ett Capstone-projekt för att ge eleverna praktisk erfarenhet inom dessa yrkesområden. I slutet av kursen kommer eleverna att förstå hur de kan synergisera sina färdigheter för att skapa och genomföra en effektiv marknadsföringsstrategi.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste utbildningsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd