Galaxy Watch 4 får nya urtavlor som kanske inte suger

0
86
Samsung

Galaxy Watch 4 är en av de bästa Android-smartklockorna genom tiderna, men man, dess urtavlor lämnar mycket övrigt att önska. Det är därför, tillsammans med förbättrade falldetekterings- och gestfunktioner, Samsung lanserar en uppsättning nya urtavlor och anpassningsfunktioner för Galaxy Watch 4.

Denna funktionsuppdatering rullas ut idag för Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic, även om den inte kommer att nå LTE-modeller på några dagar, enligt Samsung. Tillsammans med sina nya urtavlor, som vi kommer till om en minut, innehåller den en anpassningsbar “knacka knock” gest. Gör bara en “ knock knock ” rörelse för att öppna en app, ställa in en påminnelse eller utlösa någon annan åtgärd.

Falldetektering får också ett nytt Sensitivity-alternativ. Tidigare kunde din Galaxy Watch bara upptäcka om du ramlade under träningen. Men genom att ändra känsligheten kan den upptäcka när du faller medan du står still. Den kan också skicka ett nödmeddelande till en familjemedlem—eller fyra familjemedlemmar, om du vill.

1 av 3
Samsung
Samsung
Samsung

Och naturligtvis finns det nya Galaxy Watch 4-urtavlor. Du kan nu köra en Weather-urtavla för att se prognoser med en blick, eller använda den grundläggande instrumentpanelen för att bara se de saker du bryr dig om.

Samsung lägger också till fler anpassningsalternativ till sin Brick, Animals och My Photo+ urtavlor, så att du kan lägga till upp till fyra “Complications,” som puls och dagliga aktiviteter. (Namnet “Complications” är förvirrande, jag vet.)

1 av 5
Samsung
Samsung
Samsung
Samsung
Samsung

Om du läser det här, äger du förmodligen en Galaxy Watch 4. Eller kanske inte? I vilket fall som helst presenterade Samsung just en ny Maison Kitsuné -version av Galaxy Watch 4 och Galaxy Buds 2. Den har en unik design med söta rävar.

Och som Samsungs Thom Browne -samarbeten är den nya Maison Kitsuné kostade mycket pengar. Förbered dig på att betala minst 400 USD för den anpassade Galaxy Watch 4 (150 USD över detaljhandeln) och 250 USD för Galaxy Buds 2 (100 USD över detaljhandeln).

Åh, och det finns bara en sak till. Samsung erbjuder nu Bespoke-anpassning för sina Galaxy Watch 4 och Galaxy Z Flip 3. Du kan välja ut alla typer av galna färgkombinationer i den nya Bespoke Studio medan du beställer din Watch 4 eller Flip 3—klicka bara på “Din stil& #8221; när du köper dessa produkter på Samsungs webbplats.

Samsung Galaxy Watch 4

< p class = "product-features"> Nu tillgängligt med skräddarsydda klockarmband anpassas Galaxy Watch 4 till bara $ 250. Det är den mest kraftfulla Wear OS-enheten hittills, och det är den bästa smartklockan för Samsung-användare.

Handla nu