De beste beauty adventskalenders voor de feestdagen 2021

0
55

Voor mij zegt niets dat het vakantie is zoals een advent kalender. Wie houdt er niet van om in december elke dag een cadeautje te krijgen tot kerstochtend? Als liefhebber van alles wat met nagels, haar en huid te maken heeft, zijn adventskalenders voor schoonheid mijn favoriete manier om af te tellen naar de grote dag.

GERELATEERDDe beste LEGO adventskalenders voor de feestdagen 2021

Vaak kun je met deze collecties schoonheidsproducten een hele reeks verschillende merken uitproberen die een winkelier verkoopt of een verzameling van verschillende producten van één merk.

Het is dus niet alleen een geweldige kans om nieuwe dingen uit te proberen, maar de adventskalenders zijn vaak aanzienlijk meer waard dan waarvoor ze worden verkocht.

Of je nu wilt aftellen naar Kerstmis via schoonheidsproducten of iemand kent die er dol op zal zijn als een perfect cadeau voor de feestdagen, hier zijn de beste adventskalenders voor schoonheid om uit te kiezen.

Maar wees gewaarschuwd! Jaar na jaar zijn deze kalenders ongelooflijk populair en snel uitverkocht. Dus als je er een ziet waarvan je denkt dat deze perfect bij een speciaal iemand (of voor jou!) past, is het een goed idee om hem op te knappen terwijl hij nog op voorraad is.

Inhoudsopgave

L'Occitane Signature adventskalender voor de feestdagen
O.P.I Holiday '21 adventskalender voor nagellak
Voluspa Japonica adventskalender
Charlotte Tilbury Beauty Dreams & Secrets Adventskalender
Liberty London The Men's Adventskalender
NYX Gimme Super Stars 24-daagse Holiday Countdown Adventskalender
Spotlight Mondverzorging 12 Dagen Kerst Vakantie Adventskalender
Jo Malone Adventskalender< br/>George & Viv 24 Days of Beauty Adventskalender
Rituals: The Ritual of Advent Calendar

Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

L’Occitane Signature Adventskalender voor feestdagen

L’Occitane

Wie op zoek is naar een mix van lichaamsverzorging en huidverzorging verder dan de jaarlijkse adventskalender van L’Occitane. Het aftellen duurt de volle 24 dagen van december en bevat alles van gezichtsserums tot shampoo.

Hoewel we niet te veel willen verklappen over de inhoud van de kalender (hallo, het zouden verrassingen moeten zijn), bevat de set een overvloed aan beroemde handcrèmes van het merk. Nu het winterweer tijdens de feestdagen echt in volle gang is, zullen ze vooral … handig.

L'Occitane Signature adventskalender voor feestdagen

Verwen uw huid met deze onberispelijke collectie lichaamsverzorging.

Amazon

$ 74.00

OPI Holiday & # 8217; 21 Nail Lacquer Advent Kalender

OPI/Instagram

Elke dag een andere tint nagellak? Klinkt feestelijk voor ons! OPI's nagellakken zijn enkele van de meest duurzame nagellakken die je kunt krijgen, en hoewel je zeker weet dat je elke dag een nieuwe kleur uit een adventskalender kunt halen, wil je misschien je kleur veranderen in het normale seizoen na de feestdagen , kunt u op deze tinten blijven vertrouwen om de weken door te komen waarin u gewoon geen zin heeft in een manicure thuis.

Koop op Ulta

Voluspa Japonica adventskalender

Voluspa

Hoewel kaarsen misschien niet het eerste item zijn waar je aan denkt als je je een beauty-adventskalender voorstelt, zouden ze toch op de lijst moeten staan. Het zijn perfecte accessoires voor vakantieavonden wanneer je in bad zit, en heldere, lichte geuren zijn ideaal om je 's ochtends klaar te maken. Je kunt er altijd een aansteken om je klaar te maken voor je volgende vakantiebijeenkomst. Een beetje onorthodox? Zeker wel. Maar 12 dagen luxe kaarsen zijn zeker een traktatie.

Koop op Nordstrom

Charlotte Tilbury Beauty Dreams & Geheime adventskalender

Charlotte Tilbury

Als je een fan bent van Charlotte Tilbury en haar iconische producten, dan is deze collectie een must. Het is een jaarlijkse lancering en is altijd snel uitverkocht. Dat is waarschijnlijk omdat het een what's what van Tilbury's lijn is. Van haar huidverzorgingsproducten zoals de Magic Cream Moisturizer tot iconische make-up zoals haar Pillow Talk-assortiment, het is een mix die zowel bestaande fans als degenen die altijd al het dure merk wilden uitproberen, zal plezieren.

Koop op Amazon

Liberty London The Men's Advent Calendar

Liberty London

Je dacht toch niet dat we de mannen buiten zouden laten? Hoewel elk geslacht elk soort schoonheidsproduct kan gebruiken, is dit de adventskalender voor jou als je op zoek bent naar iets dat meer traditioneel mannelijk is. Binnenin zijn er 24 dagen’ aan huidverzorging, verzorgingsproducten voor mannen, geur en zelfs gin (ja, echt waar). Eerlijk gezegd is het een van de meest allesomvattende adventskalenders op deze lijst, en of je het nu voor jezelf of voor iemand anders koopt, meerdere items zullen ongetwijfeld een groot succes worden.

Koop op Liberty Londen

NYX Gimme Super Stars 24-daagse adventskalender voor feestdagen

NYX

Liefhebbers van make-up met een beperkt budget moeten de Gimme Super Stars-adventskalender van NYX eens bekijken. Deze 24-delige countdown biedt een verscheidenheid aan lipkleuren in alle verschillende formules, waaronder glans en mat. Je vindt er ook een verscheidenheid aan oogschaduws in feestelijke tinten, highlighters voor wat sprankeling en een finishing poeder. Voeg je bestaande foundation, wat mascara en een beetje blush toe en je hebt een volledig gezicht vol make-up met deze kalender.

Koop op Ulta

Spotlight Mondverzorging 12 Dagen Kerstvakantie Adventskalender

Spotlight mondverzorging

Ja, mondverzorging is schoonheidsverzorging. Hoewel make-up en huidverzorging misschien als eerste in je opkomen, maakt het verzorgen van je tanden zeker deel uit van een schoonheidsregime. Met deze adventskalender met tandheelkundige thema's heb je de parelwitte parelwitten die er zijn. Het wordt niet alleen geleverd met verschillende whitening-producten, je krijgt ook een sonische tandenborstel, gua sha en meer items die lang zullen werken nadat de vakantie voorbij is.

Koop op Spotlight Oral Care < h2 role="heading" aria-level="2">Jo Malone adventskalender

Jo Malone/Instagram

Hoewel geur een zeer persoonlijk geschenk is, betekent een adventskalender vol verschillende opties dat je er zeker een paar zult vinden die je leuk vindt. De adventskalender van Jo Malone bevat 25 producten van geuren tot handcrèmes, allemaal in verschillende geuren. Ben al dol op de kenmerkende geuren van Jo Malone zoals Peony & Blush suède? Wil je meer proberen? Dit is de manier om het te doen. Hoewel ja, de kalender is prijzig voor een coole $ 450, je zult een tijdje geuren hebben en je krijgt de kans om geuren te testen die je nog niet eerder hebt gehad.

Koop op Jo Malone

George & Viv 24 Days of Beauty Adventskalender

George & Viv

Krijg een beetje van alles met de George & Viv adventskalender bij Anthropologie. Je krijgt 24 premium samples van ultra populaire merken zoals Sunday Riley, Caudalie, Living Proof en Butter London. Bovendien heeft de kalender het hele scala aan schoonheid. Zonder al te veel weg te geven van wat erin zit, krijg je haarverzorging, nagelverzorging, huidverzorging en geur. Voor $ 72 is het een koopje gezien de merken en items waarmee je elke dag verrast zult worden.

Koop op Anthropologie

Rituals: The Ritual of Advent Calendar

Rituals

Adventkalenders zijn bedoeld om te worden weergegeven, en de Rituals-kalender is misschien wel de mooiste. Deze luxe selectie van zelfzorgartikelen en lichaamsverzorgingsartikelen is ontworpen om eruit te zien als een kerstdorp en is eigenlijk de perfecte manier om uzelf te verwennen tijdens de feestdagen. We hebben het over kaarsen, shampoos, lotions, geuren en meer, allemaal in één kalender.

Koop op Ulta

Als je op zoek bent naar een manier om af te tellen naar de feestdagen en toevallig een schoonheidsliefhebber, deze 10 beauty-adventskalenders zijn duidelijke opties. Maar weet je, je kunt ook altijd voor een wijnkalender gaan.