De 10 bästa PlayStation 5-tillbehören för semestern 2021

0
58
SteelSeries

Oavsett om du letar efter en extra handkontroll, några kvalitetsspelhörlurar eller andra tillbehör som ligger lite längre ut, säger en extern hårddisk eller en anpassad hud & vi hittade alla de bästa PlayStation 5-tillbehör för dig.

Kontrollenheten: DualSense

Sony

Proffs

 • ✓ Bekväm design
 • ✓ Användbara funktioner
 • ✓ Förbättrad haptisk feedback

Nackdelar

 • ✗ Dyrt

Nästa steg från PlayStation 4’s DualShock 4 är en ganska betydande skillnad visuellt, men när du väl kommer förbi det yttre lagret kommer du att se att PS5-kontrollern är väldigt lik i grunden. De viktigaste ändringarna som gjorts är den nya förbättrade haptiska feedbacken och adaptiva triggers som bättre känner av trycknivåer, “Skapa” knapp för att ta skärmdumpar och videor, och en USB-C-port för laddning.

Är det de stora nya funktionerna? Nej, men det är ändå fantastiska förbättringar och i kombination med det nya utseendet ger det den här kontrollern en fräsch känsla jämfört med Sonys tidigare kontroller.

Kontrollenheten

Playstation DualSense trådlös handkontroll

Den senaste versionen av PlayStation-kontrollern, nu med förbättrad haptisk feedback och en Skapa-knapp för videor och skärmdumpar.

Amazon

$ 69,00

A laddstationen: DualSense laddstationen

Sony

Proffs

 • ✓ Matcha PS5:s stil
 • ✓ Ladda handkontrollen bekvämt

Nackdelar

 • ✗ Kan bara hålla två

På tal om kontroller, du kommer att behöva hålla dem laddade. Sonys officiella laddningsstation gör det samtidigt som den övergripande stilen på konsolen och handkontrollen bibehålls. Allt du behöver göra är att ansluta den här stationen till din PlayStation 5 och sedan klicka på upp till två kontroller på den. Inget mer du kan behöva av en laddstation.

En Laddstation

Playstation DualSense Charging Station

Håll två DualSense-kontroller laddade hela tiden med denna fantastiska officiella docka.

Amazon

$ 29,99

A Media Remote: Sony PS5 Media Remote

Sony

< p>Proffs

 • ✓ Enklare navigering för streamingtjänster
 • ✓ Prisvärt
 • ✓ Enkel design

Nackdelar

 • ✗ Begränsade genvägsknappar

Med hur många streamingappar som finns tillgängliga på moderna konsoler (eller om du använder PS5 som en Blu-Ray-spelare), är det mycket meningsfullt att ha en dedikerad fjärrkontroll för navigering, och det är just därför Sonys PlayStation 5 mediafjärrkontroll är ett måste. Den här enkla fjärrkontrollen har alla knappar du kan förvänta dig av en vanlig fjärrkontroll för streamingenheter, plus några kortkommandon för flera streamingappar som Netflix, Spotify, YouTube och Disney+. Det enda du verkligen behöver vara medveten om är att det tar slut på AA -batterier, så du måste behålla en del på lager.

A Media Remote

Sony PS5 Media Remote

Hantera alla dina favoritstreamingappar med den här lättanvända fjärrkontrollen.

Amazon

$ 29,99

A Gaming Headset: Steel Arctis 7P Wireless

SteelSeries

Proffs

 • ✓ Perfekt för online multiplayer
 • ✓ Imponerande mikrofon
 • ✓ Snygg

Nackdelar

 • ✗ Inte lika bra för singleplayer-spel

Röstkommunikation är en viktig del av de flesta onlinespel, och detta trådlösa headset från SteelSeries är perfekt för det. Bygget är bekvämt och använder material som andas, färgerna matchar konsolen perfekt och den har 24 timmars batteritid, så ett dött batteri bör sällan vara ett problem. Du kan mixa spelljudet eller röstchattljudet i farten med den vänstra öronkåpans ratt, och mikrofonen låter utmärkt för ett trådlöst headset.

USB-C-dongeln kan också användas med andra kompatibla enheter, så det här headsetet behöver inte låsas till PlayStation 5 hela tiden.

Ett trådlöst headset

SteelSeries Arctis 7P Wireless – Förlustfritt 2,4 GHz trådlöst gamingheadset – för PlayStation 5 och PlayStation 4 – Vit – PlayStation 5

Ett förstklassigt headset byggt med bekväma material och ett 24 -timmarsbatteri liv.

Amazon

$ 98,00
$ 169,99 Spara 42%

en uppslukande Headset : Sony Pulse 3D

Sony

Proffs

 • ✓ Byggd för att fungera med PS5:s 3D-ljud
 • ✓ Snygg
 • ✓ Bekväm design

Nackdelar

 • ✗ Mikrofonen är svag

Online multiplayer är inte det enda scenariot där du vill använda ett headset. Om du letar efter något mer inriktat på enspelarspel är Pulse 3D-headsetet ett utmärkt val. Direkt från Sony, dessa hörlurar är designade med PS5:s 3D-ljud i åtanke, och de fördjupar dig verkligen i vilket storslaget äventyr du än spelar. Det innehåller också dubbla brusreducerande mikrofoner, men det är inte lika bra för röstkommunikation med flera spelare som andra headset.

Over-ear-headsetet är naturligtvis trådlöst och dess uppladdningsbara batteri räcker. till 12 timmar på en laddning. Det finns antingen i vitt eller i midnattssvart.

Ett uppslukande headset

Sony Pulse 3D

Ett headset byggt för PS5:s 3D-ljud och matchar dess stil.

Amazon

$ 99,00

En Kamera: Sony PS5 HD-kamera

Sony

Proffs

 • ✓ Tillåter klipp att ha ditt webbkameraflöde inkluderat
 • ✓ Passar PS5: s stil
 • ✓ Användbara fångstverktyg

Nackdelar

 • ✗ Endast 1080p

När du sparar ett klipp av ett spel, skulle det inte förbättras av att se din reaktion också? Med den här kameran från Sony är det precis vad du kommer att kunna skapa. I slutändan är det här bara en 1080p-kamera som ser cool ut, men den har några snygga funktioner. Det inbyggda stativet är utformat för att placeras ovanpå en TV; den har till och med borttagning av bakgrund med eller utan en grön skärm (men att ha en grön skärm kommer att göra effekten mer övertygande). Det är kopplat till DualSense´s Skapa-knapp—när du trycker på Skapa-knappen för att spara ett klipp kan du konfigurera det för att aktivera kameran också.

En kamera

Playstation HD-kamera, svart

Denna 1080p-kamera spelar in dina reaktioner när du vill spara spelklipp från PlayStation 5.

Amazon

$ 48,65
$ 59,99 Spara 19%

Mer lagring: WD_BLACK SSD

Western Digital

Proffs

 • ✓ Bärbar
 • ✓ Lagom snabbt
 • ✓ Hög lagringskapacitet

Nackdelar

 • ✗ Kommer inte att kunna använda den för mer intensiva spel som är beroende av PS5:s snabba interna lagring.

Om du har den digitala PlayStation 5 kommer du att behöva mer lagring så småningom. Det knepiga är att lagringshastigheten har blivit avgörande för PlayStation 5, eftersom den använder avancerade NVMe-lagringsenheter för att göra alla typer av laddningsmagi i spel. Lyckligtvis kan en extern enhet fortfarande vara användbar för extra lagring, även om den inte kommer att gå lika snabbt.

Denna plug-in SSD från Western Digital gör fortfarande ett bra jobb, även om rapporteringshastigheter på upp till 2 000 MB/s kan lagra data som videor och hålla mindre intensiva spel på den. De 825 GB lagringsutrymmet i konsolen kan köras igenom ganska snabbt av stora moderna spel, så att ha detta som en extra enhet är en bra idé. Du kan välja att få den här med allt från 500 GB till 4 TB, så det finns gott om utrymme för expansion. Alternativt kan du köpa en vanlig extern hårddisk om du bara letar efter rå lagring och inte har något emot långsammare prestanda, det blir billigare.

Mer lagring

WD_BLACK 500GB P50 Game Drive SSD – Bärbar extern Solid State -enhet, kompatibel med Playstation, Xbox, PC och Mac, upp till 2 000 MB/s – WDBA3S5000ABK-WESN

En snabb extern SSD för att utöka PlayStation 5:s lagringskapacitet.

Amazon

$ 128,26
$ 179,99 Spara 29%

Better Förvaring: Samsung 980 Pro

Samsung

Proffs

 • ✓ Mer supersnabb lagring
 • ✓ Fungerar i PS5
 • ✓ Högre lagringskapacitet

Nackdelar

 • ✗ Kan vara svårt att installera

RELATERATDe 4 bästa SSD:erna för din PlayStation 5

Även om externa enheter är bra och allt, kommer de inte att hålla jämna steg med PS5:s interna lagringsutrymme—lyckligtvis kan du byta ut eller uppgradera det nu också. Tack vare en ganska ny firmware-uppdatering kan du äntligen installera M.2-enheter från tredje part inuti PS5, om än med vissa särskilda krav. Vi kommer dock inte att gå igenom allt det här, eftersom det redan finns en enhet som har testats för optimal kompatibilitet med PS5, erbjuder upp till 2 TB lagringsutrymme och som uppfyller alla Sony’ 8217;s krav: Samsung 980 Pro.

Den här enheten kan inte bara erbjuda mer lagringsutrymme än 825 GB som PS5 levereras med, men den har också visat sig fungera snabbare än PS5: s standarddisk. Det betyder att det här är en lagringsuppgradering och en liten prestandahöjning rullas in i en. Att installera enheten kan vara lite knepigt, men Sony ger instruktioner om hur. Men om du ska göra det här, vet bara att du också måste hämta en kylfläns för att kyla enheten.

Bättre lagring

Samsung 980 Pro

Ultrasnabb NVMe-lagring för att utöka och förbättra din PS5: s lagringskapacitet.

Amazon

$ 189,99
$ 229,99 Spara 17%

Anpassa allt: dbrand Skins

dbrand

Proffs

 • ✓ Massor av alternativ för anpassning
 • ✓ Erbjuder skal för både kontroller och konsol
 • ✓ Ser coolt ut

Nackdelar

 • ✗ Kan vara tidskrävande att installera

Vem älskar inte att anpassa sin teknik? När det gäller att lägga till några till dina enheter är få saker enklare och effektivare än självhäftande skal. dbrand erbjuder ett brett urval av olika färger och material som du kan välja mellan. Du kan till och med göra olika val för varje sida av konsolen. dbrand har tillgängliga skal för både standard och digitala versioner av PlayStation 5 tillsammans med DualSense-kontrollerna.

Utöver det började dbrand också nyligen sälja den “lagligt distinkta nog att inte bli stämd igen” Darkplates 2.0. Det här är fysiska plattor som kan ersätta de vita som PS5 kommer med för en ny stil samtidigt som de erbjuder bättre ventilation och RGB-belysning.

Besök dbrand’s webbplats

För intensiv racing: Logitech G923

Logitech

Proffs

 • ✓ Tillfredsställande pedaler
 • ✓ Vadderat hjul
 • ✓ Mer uppslukande kontroller

Nackdelar

 • ✗ Dyrt
 • ✗ Tar mycket plats

Ett av de första spelen som tillkännagavs för PlayStation 5 var Grans Turismo 7—Sony’s realistiska körsimulator. Och med ett sådant spel tillgängligt är det bara vettigt att en fantastisk ratt släpps för konsolen också. G923 har förstklassig byggkvalitet, intensiv force-feedback, en dedikerad sex-växlad växel och en uppsättning pedaler. Det kommer att vara lite svårt att hitta ett bra ställe att ställa in den på, men för hardcore racingfans kommer den extra fördjupningen från den här kontrollern utan tvekan att vara värt det.

För Intense Racing

Logitech G923 racerhjul och pedaler för PS 5, PS4 och PC med TRUEFORCE upp till 1000 Hz Force Feedback, Responsive Pedal, Dual Clutch Launch Control och äkta läderhjulskydd

A racinghjul av hög kvalitet som kan anslutas direkt till PlayStation 5.

Amazon

$ 399,99