CUCET 2021 sista svarsnyckel, resultat deklarerat: Hur man kontrollerar

0
49

Kandidater kan kontrollera svarsnyckeln på den officiella webbplatsen – cucet.nta.nic.in (representativ bild)

National Testing Agency (NTA) har släppt den slutliga svarsnyckeln och resultatet för Central University Common Entrance Test (CU-CET) 2021 som genomförts för antagning till de integrerade /grundutbildningarna (UG) och forskarutbildningen (PG). Kandidater kan kontrollera svarsnyckeln och styrkortet på den officiella webbplatsen – cucet.nta.nic.in

Av 1 34 722 registrerade kandidater dök 97 416 kandidater upp för både UG- och PG-inträdesprov. Tentamen hölls i 161 städer i Indien vid 308 centra. Inträdesprovet för antagning till grund-/integrerade (UI) och postgraduate (PG) program genomfördes den 15, 16, 23 och 24 september 2021 i datorbaserat test (CBT).

CU-CET 2021 svarsnyckel: Hur man laddar ner

Steg 1: besök den officiella webbplatsen – cucet.nta.nic.in

Steg 2: Klicka på  'resultatlänk

Steg 3: Ange ansökningsnummer och födelsedatum

Steg 4: Ladda ner styrkortet 

NTA hade tidigare släppt den provisoriska svarsnyckeln och kandidater fick göra invändningar mot alla svar som gavs i nyckeln senast den 5 oktober 2021 fram till 23:50. Baserat på den reviderade slutliga svarsnyckeln har resultatet utarbetats och deklarerats.

Under tiden har NTA också laddat upp de provisoriska svarsnycklarna tillsammans med frågepappret med inspelade svar för Delhi University Entrance Test (DUET)-2021. Kandidater kan ladda ner svarsnyckeln från den officiella webbplatsen – ntaexam2021.cbtexam.in/CandidateKeyChallenge/loginpage.aspx

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste utbildningsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd