CUCET 2021 endelig svarnøkkel, resultat erklært: Hvordan sjekke

0
51

Kandidater kan sjekke svarnøkkelen på den offisielle nettsiden – cucet.nta.nic.in (representativt bilde)

National Testing Agency (NTA) har offentliggjort den endelige svarnøkkelen og resultatet for Central University Common Entrance Test (CU-CET) 2021 gjennomført for opptak til de integrerte /lavere (UG) og postgraduate (PG) programmene. Kandidater kan sjekke svarnøkkelen og resultatkortet på den offisielle nettsiden – cucet.nta.nic.in

Av 1 34 722 registrerte kandidater dukket 97 416 kandidater opp til både UG og PG opptaksprøver. Eksamenen ble holdt i 161 byer over hele India ved 308 sentre. Opptaksprøven for opptak til undergraduate/integrerte (UI) og postgraduate (PG) programmer ble gjennomført 15., 16., 23. og 24. september 2021 i Computer Based Test (CBT)-modus.

CU-CET 2021 svarnøkkel: Slik laster du ned

Trinn 1: besøk det offisielle nettstedet – cucet.nta.nic.in

Trinn 2: Klikk på 'resultatlink'

Trinn 3: Skriv inn søknadsnummer og fødselsdato

Trinn 4: Last ned resultatkortet 

NTA hadde tidligere utgitt den foreløpige svarnøkkelen og kandidater fikk lov til å reise innvendinger mot ethvert svar gitt i nøkkelen innen 5. oktober 2021 til kl. 23.50. Basert på den reviderte endelige svarnøkkelen er resultatet utarbeidet og deklarert.

I mellomtiden har NTA også lastet opp de foreløpige svarnøklene sammen med spørsmålspapiret med registrerte svar for Delhi University Entrance Test (DUET) -2021. Kandidater kan laste ned svarnøkkelen fra det offisielle nettstedet – ntaexam2021.cbtexam.in/CandidateKeyChallenge/loginpage.aspx

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd