“Boozen” is het plezier van Halloween “Booing” met een volwassen twist

0
50
Jason Fitzpatrick

< p>Je hebt misschien wel eens gehoord van “boeing” je buren. Het is vaak een kindgericht ding, waar mensen snoep en Halloween-snuisterijen achterlaten bij kinderen. Nou, “Boozen” is de versie voor volwassenen als je idee van Halloween minder rode wijnstokken en meer rode wijn is.

GERELATEERD“Boe” je buren voor een beetje pre-Halloween plezier

Een paar jaar geleden, toen ik terugliep van het uitjouwen van een paar van onze buren, mijmerde mijn dochter: “Weet je, opgroeien betekent buitengesloten worden veel van deze tradities. We hebben net een stel kinderen uitgejouwd, maar hoe zit het met de volwassenen?”

Ik grapte dat we misschien wat wijn moesten afgeven en het “Boozen moeten noemen.” Nou, het bleek dat ik niet de eerste was die die grap maakte. Dus, hoe werkt het? Net als de op snoep gerichte traditie van iemand Boos te zijn, laat je je alcoholische traktatie achter met een speciale noot.

Je begint met de drank. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke keuze, kijk dan bij uw plaatselijke slijterij voor gekruide seizoenswijnen. Maar goed, laat je hart je drankgids zijn! Ik hou van “drinken” flessen gekruide wijn, maar het is ook een geweldige tijd van het jaar voor pompoenbieren, harde ciders of cocktailmixers met herfstthema.

Cocktailkrat Premium cocktailmixers

Maple Whisky Sour ? Ouderwets gekruid? Klinkt als herfst voor ons!

Amazon

$ 25.99

Vervolgens sluit je het af. Omdat ik meestal “drank” mensen met gekruide wijn van een lokale wijngaard, richt ik me op wijnflessen als het gaat om het inpakken van spullen. Het is gemakkelijk om de fles in wat kraftpapier te wikkelen, er wat Halloween-stempels op te plakken en je Boozing-presentatiespel echt op te fleuren, wat ik op de bovenstaande foto heb gedaan. (Als je benieuwd bent waar ik de afdruk met de flessenwikkels heb gelaten, rol ik hem gewoon om de fles voordat ik hem in het papier wikkel.)

Of als dat ook een beetje klinkt veel werk, je kunt altijd dit pakje zwarte wijnflessentassen pakken en misschien wat pittige Halloween-drinkende citaten erop krabbelen met een metalen Sharpie zoals 'Don't Drink and Fly,' en “Trick of Tequila.”

Stop ten slotte een afdruk in de zak zodat de ontvanger weet wat er aan de hand is (en voeg voor de goede orde een paar extra afdrukken toe zodat ze gemakkelijk een andere buurman kunnen 'drinken'). Je kunt een verscheidenheid aan “Boooozed” afdrukken online, maar ik gebruik nog steeds deze supercoole retroversie van kunstenaar Derek Yaniger.

Derek Yaniger/MisterRestro.com

Je vrienden en buren krijgen een kleine traktatie, ze zetten de “We've Been Dronken!” teken in het raam, en hopelijk betalen ze het vooruit en laten ze een sixpack harde cider op de veranda van een buurman glijden.

GERELATEERDHoe maak je je cocktails klaar met droogijs

En als je in de stemming bent voor meer perfect-Halloweeny drankjes om van te genieten, bekijk onze favoriete griezelige cocktails of deze heerlijke herfstcocktails.

En, voor een echte showstopper om uit te rollen op je Halloween-feest, deze “rokende” Droogijsdranken zijn absoluut betoverend.