Wyze avslöjar en trådlös version av sin prisvärda videodörrklocka

0
49
Wyze

Vi älskar den prisvärda Wyze Video Doorbell, men dess trådbundna design gör installationen svår (om inte omöjlig) för vissa kunder. Det är därför Wyze lanserar en ny Video Doorbell Pro, en trådlös version av den ursprungliga Doorbell som tar bara fem minuter att installera.

Den nya Wyze Video Doorbell Pro är faktiskt väldigt lik dess icke -pro syskon. Båda dörrklockorna erbjuder samma IP65 väderbeständighet, tvåvägs ljudstöd, rörelsedetektering och två veckors gratis rullande molnlagring. De kommer också med Wyze Chime, en anpassningsbar dörrklocka som ansluts till ett uttag och hoppar över dina befintliga dörrklockledningar.

Så, vad är annorlunda? Jo, den nya Wyze Video Doorbell Pro har ett 60-dagars batteri och kommer med ett självhäftande monteringssystem för enkel installation. Den fungerar även på trådbunden ström, om du skulle välja att gå den vägen, och dess monteringsplatta kan skruvas in i dörrklockans panel utanför ditt hem.

Wyze

Det finns också en liten ändring av upplösningen. Medan den ursprungliga Wyze Video Doorbell fångar video i 1080p, skjuter den nya Video Doorbell Pro på en sval 1440p. Det är en trevlig liten specstöt, men inget för galet.

Men Wyze tog ett beslut som jag är lite förvirrad över. Medan den ursprungliga Video Doorbell har ett 3: 4-bildförhållande från topp till tå, har nya Video Doorbell Pro ett fyrkantigt 1: 1-bildförhållande. Den har fortfarande en bred FOV, så den kommer att fånga ett brett visningsområde, men videoflöden kommer att bli lite klämd på din telefon. Kanske är det dags för Wyze att starta en webbapp för sina kameraflöden?

Du kan förbeställa Wyze Video Doorbell Pro nu för $ 65 plus frakt, eller ta den gamla trådversionen för $ 50 plus frakt. Om du prenumererar på Wyze Cam Plus-tjänsten kan du låsa upp funktioner som Persondetektering och videolagring i full längd (Wyze Cam-videor är vanligtvis begränsade till 12 sekunder).

Wyze Video Doorbell Pro

Wyze Video Doorbell Pro fungerar i trådbundna eller trådlösa lägen, spelar in 1440p-video , och levereras med en gratis Wyze Chime (vilket gör installationen så mycket enklare). Förbeställ det nu för 65 USD plus frakt och få det i december.

Förbeställ

 

Wyze videodörrklocka

Kan du inte vänta? Den grundläggande Wyze Video Doorbell fungerar bara i trådlöst läge, men precis som Pro-modellen fångar den HD-video, fungerar på natten, har en väderbeständig design och erbjuder tvåvägs ljud.

Handla nu

& nbsp;