Welke AirPods moet je kopen?

0
47
Framesira/Shutterstock.com

Apple's AirPods zijn een geweldige optie voor draadloze hoofdtelefoons, maar naarmate Apple het assortiment uitbreidt, wordt het moeilijk om een ​​model te kiezen. We zullen ze allemaal vergelijken om te zien welke AirPods perfect bij u passen.

Inhoudsopgave

AirPods (2e generatie): de originele
AirPods (3e generatie): de upgrade
AirPods Pro: met ruisonderdrukking
AirPods Max: de grote hoofdtelefoon
Hoe zit het met andere draadloze hoofdtelefoons?

AirPods (2e generatie): het origineel

Apple

De Apple AirPods van de tweede generatie, ook wel AirPods 2 genoemd, komen het dichtst bij de AirPods zoals ze waren toen Apple ze in 2016 introduceerde. Dit model heeft een paar leuke functies die de originelen niet hebben, voornamelijk verbeterd geluidskwaliteit en betere Siri-integratie.

Zelfs als de originele AirPods nieuw verkrijgbaar waren, zou er geen reden zijn om ze boven dit model te kopen. Alles wat positief is aan de originele AirPods, de pasvorm waar sommige mensen van houden, is bijvoorbeeld ook aanwezig in de AirPods 2.

De AirPods 2 zijn perfect als je op zoek bent naar grip -and-go in-ears en niet de functies willen of nodig hebben die van de AirPods Pro naar de AirPods 3 zijn gefilterd.

Meest betaalbare AirPods

Apple AirPods met oplaadetui

De AirPods 2 verving het origineel, waardoor de batterij langer meegaat en betere functies heeft.< /p>Amazon

$ 119.00
$ 159.00 Bespaar 25%

AirPods (3e Generatie): de upgrade

Apple

In tegenstelling tot de upgrade van de originele AirPods naar de tweede generatie AirPods, is de introductie van de AirPods van de derde generatie, ook wel AirPods 3 genoemd, hebben enkele grote veranderingen ondergaan ten opzichte van het origineel. De eerste is de meest polariserende: de vorm.

Advertentie

De originele AirPods van Apple hebben hun vorm gekregen van de EarPods voor hen. Deze vorm werkt voor sommige mensen heel goed, terwijl anderen niet kunnen voorkomen dat ze eruit vallen. Als je tevreden bent met de pasvorm van de originele AirPods, werken de AirPods 3 en hun meer Pro-geïnspireerde vorm misschien niet voor jou.

Aan de andere kant krijgen de AirPods 3 veel de beste eigenschappen van de AirPods Pro, zonder de ruisonderdrukking. Ruimtelijke audio, waardoor video's kunnen klinken alsof ze recht voor je neus worden afgespeeld, is een leuke nieuwe functie, net als adaptieve EQ.

Als je de ingebouwde bedieningselementen van de originele AirPods en de AirPods 2 beperkend vond, dan zijn de meer responsieve “krachtsensorbedieningen” geërfd van de AirPods Pro zijn een andere fijne toevoeging aan de AirPods 3. Nog beter, de AirPods 3 zijn zweet- en waterbestendig, een primeur voor de “standaard” AirPods.

Pro-functies met een beperkt budget

Apple AirPods (3e generatie)

< p class="product-features">De AirPods 3 brengen veel van de beste eigenschappen van de duurdere AirPods Pro in een meer betaalbaar pakket.

Amazon

$ 179.00

AirPods Pro: Met Noise Cancellation

Apple

Tot de introductie van de AirPods 3 waren de AirPods Pro het enige in-ear-model dat veel belangrijke functies ondersteunde. Nu de meeste van deze functies beschikbaar zijn voor de standaard AirPods, waarom zou u dan voor de Pro kiezen?

Advertentie

De AirPods Pro zijn de enige in-ear AirPods met actieve ruisonderdrukking. Hoewel het niet zo effectief is als bij over-ear hoofdtelefoons zoals de AirPods Max, is de annulering hier nog steeds nuttig.

Dit is niet de enige audio-upgrade die je krijgt met de AirPods Pro ook niet. Dezelfde microfoons die de AirPods Pro gebruiken voor ruisonderdrukking kunnen ook geluid doorlaten. Apple noemt deze Transparantiemodus, en het is ongelooflijk handig als je van je AirPods houdt, maar toch wilt horen wat er om je heen gebeurt, zoals in de sportschool.

U kunt deze functie zelfs een beetje als een hoortoestel gebruiken door Conversation Boost in te schakelen. Dit helpt je om gesprekken direct voor je te horen, en vanaf oktober 2021 is het alleen beschikbaar op de AirPods Pro.

Natuurlijk heeft de extra audioverwerking een hogere prijs, maar als je waarde hecht aan ruisonderdrukking of transparantiemodus, is het het extra geld waard.

Beste in-ear AirPods

Apple AirPods Pro

De AirPods Pro zijn de beste als het gaat om Apple's in-ear-aanbiedingen, dankzij de hoogwaardige ruisonderdrukking en de Transparantiemodus.

Amazon

$ 197.00
$ 249.00 Bespaar 21%

AirPods Max: de grote koptelefoon

Apple

We kijken naar de AirPods Max, want ja, ze maken deel uit van de AirPods-reeks . Tegelijkertijd zijn ze heel anders dan de andere AirPods op deze lijst dankzij de over-ear vormfactor.

Advertentie

Ten eerste is er de comfortfactor. Zelfs met de verschillende formaten tips die bij de AirPods 3 en AirPods Pro worden geleverd, passen in-ear hoofdtelefoons voor iedereen anders. Met de AirPods Max heb je niet dezelfde zorgen.

Comfort is subjectief, maar de AirPods Max lijkt comfortabel te zijn voor de meeste mensen die ze kopen, en ze bevatten ook een groter geluid. Veel belangrijke AirPods-functies zoals Siri-integratie, ruimtelijke audio en adaptieve EQ zijn hier net als de kleinere broers en zussen van de Max.

De AirPods Max hebben een prijskaartje dat bij de naam past, en dit zal voor sommige mensen een dealbreaker zijn. Dat gezegd hebbende, rechtvaardigen de audio- en bouwkwaliteit de premium prijs.

Beste over-ear AirPods

Apple AirPods Max

Als je geen fan bent van in-ear-koptelefoons, bieden de Apple AirPods Max alle geweldige AirPods in een grotere koptelefoon.

Amazon

$ 499.00
$ 549.00 Bespaar 9%

What About Andere Draadloze hoofdtelefoon?

Hoewel je AirPods kunt gebruiken met Android- en Windows-apparaten, zijn ze gemakkelijker te gebruiken met Apple-apparaten, en dit zal waarschijnlijk van invloed zijn op de vraag of je ze koopt. Als je de hele tijd allemaal Apple bent, zijn AirPods een gemakkelijke keuze. Als je zweeft tussen verschillende apparaten en platforms, wordt die keuze minder gemakkelijk.

Natuurlijk zijn AirPods niet de enige naam in de stad als het gaat om audio op Apple-apparaten. Als je niet volledig verkocht bent op AirPods, bekijk dan ons overzicht van de beste draadloze oordopjes voor iPhone en iPad.

De beste draadloze oordopjes voor de iPhone en iPad in 2021 Best oordopjes algemeen Apple Airpods Pro Amazon

$ 197.00
$ 249.00 Bespaar 21%

Beste budget-oordopjes Skullcandy Sesh Evo Amazon

$ 48.91
$ 59,99 Bespaar 18%

Beste oordopjes voor op reis Jabra Elite 75t Amazon

$ 79.99
$ 149,99 Bespaar 47%

Beste trainingsoordopjes Powerbeats Pro Amazon

$ 199.95
$ 249.95 Bespaar 20%

Beste oordopjes met ruisonderdrukking Sony WF-1000XM4 Amazon

$ 278.00
& nbsp;

Read next

  • & rsaquo; Hoe u rijen en kolommen groepeert en degroepeert in Google Spreadsheets
  • › Hoe u kunt voorkomen dat websites naar uw locatie vragen in Safari op iPhone
  • › Hoe Snapchat-vrienden te verwijderen
  • › De beste Halloween-films op Disney+ in 2021
  • › Wat doet “NR” Gemiddeld, en hoe gebruik je het?