Volvo tillbakavisar: Söker ingen ersättare till vd:n

0
58

Volvo Cars tillbakavisar uppgifterna att bolaget aktivt söker en ersättare till nuvarande vd:n Håkan Samuelsson. ”Volvo Cars tillbakavisar uppgifterna i Dagens Industri om att företaget skulle ha planer på att byta ut Håkan Samuelsson som vd. I enlighet med vad som framgår i prospektet har Håkan Samuelsson ett kontrakt som löper ut den 31 december, 2022”, skriver bolaget enligt Finwire. Enligt uppgifter till Dagens Industri var det tänkt att en ersättare till Samuelsson skulle vara klar redan före Volvos notering nästa vecka. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis hela hösten (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.