Søknadsprosessen for IBPS PO 2021 begynner; sjekk søknadsdetaljer, eksamensmønster

0
98

IBPS PO-rekruttering 2021: I år vil 11 banker delta i denne rekrutteringskampanjen (representativt bilde)

IBPS PO-rekruttering 2021:Institute of Banking Personal Staff Selection (IBPS) har invitert søknader om stillingen som prøvebehandler (PO) og lederpraktikanter. Søknadsprosessen begynner 20. oktober og siste dato for å sende inn søknader og gebyrbetaling er 10. november. Interesserte kandidater kan søke online på ibps.in .

Les |IBPS RRB PO Hovedresultat 2021 erklært, intervjusamtalebrev for å frigis snart

Totalt 4135 ledige stillinger skal fylles gjennom denne rekrutteringsprosessen. Den foreløpige eksamenen avholdes fra 4. desember til 11. desember. Resultatet for forhåndsprøvene vil bli offentliggjort i enten desember eller januar 2022.

Hovedeksamen vil bli gjennomført 22. januar, hvorav resultatet vil bli erklært i januar eller februar 2022. De som godkjenner IBPS PO Main-eksamen vil bli innkalt til intervju i februar-mars 2022. Den foreløpige tildelingen vil bli kunngjort i April 2022. 

IBPS PO-rekruttering 2021: Kvalifisering

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Alder: En kandidat bør være minst 20 år gammel og den øvre alderen er begrenset til 30 år fra 1. oktober 2021. Den øvre aldersgrensen vil bli lempet for de reserverte kategoriene i henhold til myndighetenes regler.< /p> Les | SSC 2022 kalender utgitt; sjekk CGL, CHSL eksamensdatoer

Utdanning: Kandidater må ha minst en grad på høyere nivå fra en hvilken som helst disiplin.

IBPS PO-rekruttering 2021: Slik søker du

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet -ibps.in

Trinn 2: Klikk på den elektroniske søknadslenken

Trinn 3: Registrer deg med detaljer

Trinn 4: Fyll ut søknadsskjemaet, last opp bilder

Trinn 5: Betal gebyret og klikk på send

IBPS PO rekruttering 2020: Gebyr

Kandidater må betale Rs 850 som en søknadsavgift. De som tilhører kategoriene SC, ST og PwBD må betale Rs 175.

IBPS PO rekruttering 2020: Eksamensmønster

Innledningen vil bli utført i en CBT-modus (datamaskinbasert test) i en time. Totalt 100 spørsmål vil bli stilt med 1 poeng hver. Kandidater må kvalifisere seg i hver av de tre testene ved å sikre minimum cut-off karakterer som skal avgjøres av IBPS. Et tilstrekkelig antall kandidater i hver kategori som avgjort av IBPS, avhengig av krav, vil bli listet opp til online hovedeksamen. For hvert feil svar, trekkes en fjerdedel eller 0,25 av karakterene som er tildelt det spørsmålet.

Ved klargjøring av forhåndskonkurranser, må kandidater dukke opp for Main etterfulgt av en intervjurunde.

I år vil 11 banker delta i denne rekrutteringsstasjonen — Bank of Baroda, Canara Bank, Indian Overseas Bank, UCO Bank, Bank of India, Central Bank of India, Punjab National Bank, Union Bank of India, Bank of Maharashtra, Indian Bank og Punjab and Sind Bank.

< p class = "appstext hide_utm_paytm_phonepe"> 📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste jobbnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd.