Kamala Harris argumenterer for Biden -klimaagenda ved synkende Lake Mead

0
54

Visepresident Kamala Harris. (Arkivfoto/AP)

USAs visepresident Kamala Harris sto foran de rekordlave vannstandene i Nevadas Lake Mead mandag og gjorde saken til Biden-administrasjonens agenda for klimaendringer ved å advare om at “ det er her vi er på vei. ”

“ Se på hvor vannet har trukket seg tilbake de siste 20 årene, ” sa hun og refererte til “badekarringen” av mineraler som markerer hvor reservoarets vannledning tidligere sto. “ Det rommet er større enn høyden på Frihetsgudinnen. ”

Forklaret | COP26 klimakonferanse og hvorfor det er viktig

Visepresidenten la administrasjonens infrastruktur og sosiale sikkerhetsnettagenda som kritisk for å håndtere virkningene av klimaendringer – som forskere sier intensiverer ekstreme værforhold som hetebølger og tørke.

https: //images.indianexpress .com/2020/08/1×1.png

Demokrater har slitt med å vinne støtte for den planen fra noen medlemmer av partiet deres, som ønsker å vinne ned $ 3,5 billioner prislappen.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

Harris kom med saken for pakken ved å koble menneskeskapte klimaendringer til scenen hun stod i nærheten av og sa utslipp er “en del av det som bidrar til disse tørkeforholdene.”

“ Den todelt infrastrukturavtalen, kombinert med ‘ Build Back Better ’ agenda handler om hva vi må gjøre for å investere i ting som resirkulering og gjenbruk av vann, hva vi kan gjøre når det gjelder avsalting av vann, hva vi kan gjøre når det gjelder implementering av tørkeberedskapsplaner,” Harris sa.

Vannstanden ved Lake Mead – opprettet på 1930 -tallet ved demningen av Colorado River – har falt til rekordlapper. Føderale embetsmenn erklærte i august den første vannmangel noensinne i Colorado-elven, noe som betyr at Arizona, Nevada og Mexico vil motta mindre vann enn normalt neste år midt i en gripende vestlig tørke.

[oovvuu-embed id=”7434d65b-0252-481c-b1e5-31f19d493778″]

I september ga Reclamation ut prognoser som viste enda dårligere utsikter for elven.

< p>Mens California er skånet for neste års kutt, har nasjonens mest folkerike delstat opplevd et av sine tørreste år på rekord mens de kjempet mot en rekke katastrofale skogbranner.

I argumentasjonen for avtalen om infrastruktur på 1 billion dollar, refererte Harris til “gode fagforeningsjobber” som utgiftspakken ville opprette, ved å nevne pipefitters, elektrikere og rørleggere som eksempler. Den planen vedtok Senatet for måneder siden og venter på godkjenning fra huset.

Den inneholder omtrent 8 milliarder dollar til vestlige vannprosjekter, inkludert avsaltingsteknologi for å gjøre sjøvann brukbart, modernisering av landlig vanninfrastruktur og bygging av større kapasitet til å resirkulere avløpsvann .

Harris snakket også om Biden-administrasjonens foreslåtte sivile klimakorps, som den har sagt vil skape hundretusenvis av arbeidsplasser som bygger stier, gjenoppretter bekker og hjelper til med å stoppe ødeleggende skogbranner.

Visepresidenten&#8217 ; besøk i Nevada falt sammen med at administrasjonen lanserte en plan som miljøvernere og folkehelsegrupper har ventet lenge på å regulere giftige industrielle forbindelser.

Noen ganger kalt “ forever chemical ” stoffene kjent som PFAS brukes i kokekar, tepper, brannslukningsskum og andre produkter og har blitt funnet i offentlige drikkevannssystemer, private brønner og til og med mat.

Miljøvernbyrået sa mandag at det vil flytte til å sette drikkevannsgrenser for PFAS og kreve at produsenter med PFAS i produktene rapporterer hvor giftige de er.

Harris møtte mandag føderale og regionale vannfunksjonærer som Tanya Trujillo, assisterende innenrikssekretær for vann og vitenskap, og amerikanske representanter Dina Titus, Susie Lee og Steven Horsford fra Nevada.

Passing Biden ’ Signaturens sosiale tjenester og klimaendringsplaner ville tjene fremtidige generasjoner, sa Harris, “ på en måte som ikke bare vil handle om livet, men om … vakre steder som Lake Mead. ”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste verdensnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.