Horoskop i dag, 20. oktober 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
69

Horoskop i dag: Taurus, Libra, Cancer og andre tegn-sjekk astrologisk spådom.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Uregelmessige og argumenterende justeringer er erstattet av større sikkerhet, representert av Saturns begrensende grep, den himmelske skolen herre. Du kan derfor bli utsatt for en stor dose av virkeligheten, noe som tvinger deg til å revurdere en rekke nyere ordninger.

TYREN (21. april – 21. mai)

Reiseplaner bør nå bevege seg litt lettere. Kanskje er det takket være Mercurys skiftende plassering at du nå ser ut til å kunne gjøre stemmen din hørt over det generelle larmet som ser ut til å omringe deg. Du kan til og med komme over en cache med hemmelige penger!

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Pengesaker er fremdeles i forkant, men nå er det på tide å innse at nok er nok. Ta tak i sakene dine og innse at tradisjon er viktigere enn merkelige moderne måter å gjøre ting på. Dessuten er nødvendigheter et bedre kjøp enn luksus.

KREFT (22. juni – 23. juli)

På mange måter er det’ fortsatt en stabil, fornuftig slags tid. Alt som er mest konservativt med karakteren din, burde stå deg godt i dag. Legg vekt på praktiske løsninger, og ikke gi plass til sinne eller harme over eventuelle nylige smerter eller ulykker.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

LEO (24. juli – aug. 23)

Solen er fortsatt i et intenst humør, og kan oppmuntre til en indikasjon på ulmende familiespenninger. Men ditt første skritt er å komme i gang og fullføre verdifulle aktiviteter, i stedet for å klage på hvorfor ingenting ser ut til å fungere. Optimistiske Leos bør sette i gang reparasjoner innenlands uten forsinkelse.

VIRGO (24. august – 23. september)

Sosiale kontakter bør igjen vektlegges i dag, men med en forskjell. De viktige relasjonene vil være de med mennesker som er eldre, mer erfarne eller sikrere enn deg. Vill pengebruk og ekstravaganse løser ingenting, med mindre det er et problem å ha for mye penger.

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Kostnadene ved et nylig ansvar, kanskje en sosial forpliktelse, kan ha skremt deg . Det ser imidlertid ut som om du kanskje har veldig lite alternativ enn å smile og slå deg til ro. Men kanskje det som virkelig er viktig er de følelsesmessige kostnadene, og alt som trengs er noen beroligende ord.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov. )

Selv om livet ditt nylig har handlet om å opprettholde balanse og følge middelveien, kan du nå føle deg i stand til å svinge til ekstremer. Hvis du tar en risiko og forlater din vanlige tro på harmoni, vil du snart se hva som skjer med dine valgte langsiktige planer.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Dagens spennende utvikling favoriserer en løsning for din virksomhets bekymringer og økonomiske problemer. Svaret ligger i langsiktige investeringer og sparing, ikke i å tjene penger, gå for en rask løsning eller hengi seg til en risikabel virksomhet. En eldre bekjent kan ha det beste rådet.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Selv de av dere hvis liv beveger seg i halsbrekkende hastighet, bør bremse ned i dag, eller i det minste konsolidere gevinstene du har oppnådd så langt. Alt som ikke er sikkert kan bli feid bort av den langvarige striden mellom macho Mars og elektrifiserende Uranus.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)< /p>

Risiker en konfrontasjon bare hvis du er helt fornøyd med å pådra deg visse tap. Disse kan være økonomiske eller profesjonelle, men det er mer sannsynlig at de er relatert til et familiesamarbeid. Ellers hold hodet nede og unngå trøbbel, mens folk rundt deg roer seg ned.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du er i akkurat det rette humøret til å ta opp kosene på vegne av en edel eller idealistisk sak. Jeg har imidlertid to råd: få faktaene dine rett og ikke gå bak noen som er tilbake. Hvis du hopper inn uten behørig omtanke, risikerer du massiv forlegenhet!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express -appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd