Google's Pixel Pass-telefoonabonnement is misschien te mooi om te laten liggen

0
52
Google

Naast de nieuwe Pixel 6 en Pixel 6 Pro heeft Google zojuist zijn nieuwe Pixel Pass-abonnement aangekondigd dat een telefoon en al zijn populairste services combineert in één laag maandelijks bedrag. Het begint bij $ 45 per maand en je krijgt een Pixel 6 en al het andere dat je nodig hebt, alles-in-één. Het nieuwe Pixel Pass-abonnement van Google is misschien te mooi om te laten liggen, en dit is alles wat je krijgt.

Net als bij het Apple One-abonnement, krijg je met de Pixel Pass van Google de Pixel 6 of Pixel 6 Pro, samen met 200 GB Google One-cloudopslag, een uitgebreide voorkeursgarantie, YouTube Music- en videopremie-abonnementen, een Google Play Pass, en een gratis telefoonupgrade in twee jaar voor slechts $45 per maand of $55 per maand voor de Pixel 6 Pro.

Google

Voor degenen die zich afvragen, YouTube Premium is $ 12 per maand, terwijl YouTube Music $ 9,99 per maand is. Wanneer u 200 GB Google One-cloudopslag, een uitgebreide garantie en Google Play Pass toevoegt, komt het allemaal op bijna $ 37 per maand, of meer als u de Pixel 6 Pro — en dat is voordat je een nieuwe telefoon koopt. Dus als je dat allemaal krijgt EN de nieuwe Pixel 6 voor slechts $ 45 per maand, is Google's Pixel Pass een redelijk goede deal. Bovendien kun je na twee jaar upgraden naar een nieuwe Pixel.

De meeste mensen kopen een telefoon bij een provider, Google of Apple, en betalen maandelijks gedurende ongeveer twee jaar. Dus alle andere diensten van Google en YouTube-bundels tegelijk krijgen, met een flinke korting, is hier het idee. Dit helpt Google vervolgens gebruikers te binden aan zijn populaire services zoals YouTube Music of YouTube-weergave zonder advertenties, originele inhoud en videodownloads.

Google

Google's nieuwe Pixel 6 kost $ 599, terwijl de grotere Pixel 6 Pro kost slechts $ 899. Of u kunt ze op een maandelijks betalingsplan krijgen met al deze andere goodies. Pixel Pass is voorlopig exclusief voor de Verenigde Staten en is beschikbaar in de Google Store en werkt met alle ondersteunde providers of op Google Fi.

Volgens Google, als abonnees voor het einde annuleren van twee jaar, zullen ze de resterende waarde van de Pixel-telefoon vervroegd moeten afbetalen tegen de normale “niet-kortingsprijs” en verliest de toegang tot alle gebundelde premiumservices.

via Google Store