Googles Pixel Pass -telefonabonnemang kan vara för bra för att missa

0
54
Google

Tillsammans med de nya Pixel 6 och Pixel 6 Pro tillkännagav Google just sitt nya Pixel Pass -abonnemang som kombinerar en telefon och alla dess mest populära tjänster till en låg månadsavgift. Det börjar med $ 45 per månad, och du får en Pixel 6 och allt annat du behöver allt-i-ett. Googles nya Pixel Pass -prenumeration kan vara för bra för att missa, och här är allt du får.

I likhet med Apple One-planen ger Googles Pixel Pass dig Pixel 6 eller Pixel 6 Pro tillsammans med 200 GB Google One-molnlagring, en utökad garanti för prioriterad vård, premiumprenumerationer på YouTube Music och video, ett Google Play Pass, och en gratis telefonuppgradering om två år, allt för endast 45 USD per månad eller 55 USD per månad för Pixel 6 Pro.

Google

För dem som undrar kostar YouTube Premium $ 12 per månad, medan YouTube Music kostar $ 9,99 per månad. När du lägger till 200 GB Google One -molnlagring, en utökad garanti och Google Play Pass, blir det sammanlagt nästan $ 37 per månad, eller mer om du har Pixel 6 Pro — och det är innan du köper en ny telefon. Så att få allt det OCH den nya Pixel 6 för endast $ 45 per månad gör Googles Pixel Pass till en ganska bra affär. Dessutom kan du uppgradera till en ny Pixel efter två år.

De flesta köper en telefon från en operatör, Google eller Apple, och gör månatliga betalningar i cirka två år. Så, att få alla Googles andra tjänster och YouTube -paket samtidigt, till en stor rabatt, är tanken här. Detta hjälper Google att låsa in användare till sina populära tjänster som YouTube Music eller uppspelning utan annonser från YouTube, originalinnehåll och nedladdning av video.

Google

Googles nya Pixel 6 kostar $ 599, medan den större Pixel 6 Pro är bara $899. Eller så kan du få dem på en månatlig betalningsplan med alla dessa andra godsaker. Pixel Pass är exklusivt för USA för tillfället, och det är tillgängligt på Google Store och fungerar med alla operatörer som stöds eller på Google Fi.

Enligt Google, om prenumeranter avbryter innan slutet på två år måste de betala av det återstående Pixel-telefonvärdet tidigt till det vanliga “ rabatterade priset ” och förlorar åtkomst till alla medföljande premiumtjänster.

via Google Store