Googles Pixel Pass kan inte spara dig mycket pengar

0
74
Google

Google tillkännagav Pixel 6 och Pixel 6 Pro, och företaget erbjuder ett nytt paket med dem som heter Pixel Pass. Med det får du telefonen och ett gäng extra prenumerationer för ett månadspris. Men är det en bra affär?

Vad följer med Pixel Pass?

Google meddelade att Pixel Pass skulle innehålla antingen en Pixel 6 eller en Pixel 6 Pro och några populära Google -tjänster. Det här får du:

 • Pixel 6 eller Pixel 6 Pro-telefon
 • YouTube Premium
 • YouTube Music Premium
 • Google One 200 GB -abonnemang
 • Google Play Pass
 • Preferred Care -täckning

RELATERATVad är Google Play Pass?

Om du vill ha en Pixel 6 kommer allt detta att ge dig tillbaka $ 45 per månad. Om du vill ha en Pixel 6 Pro behöver du betala $ 55 per månad. Båda prenumerationerna gäller i två år. Om du bestämmer dig för att du inte gillar Pixel Pass kan du avbryta det när som helst och du kommer att vara ansvarig för resten av kostnaden för din Pixel 6-telefon.

Är Pixel Pass ett bra värde?

I blogginlägget som tillkännager Pixel Pass säger Google att du kan spara över upp till $294 under två år. Det låter som mycket pengar, men det skakar ut till endast $ 12,25 per månad. Viktigt är att det är det maximala du kan spara och kräver att du köper den dyraste Pixel 6 Pro-modellen.

Google

Vi bestämde oss för att lägga ihop besparingarna med den billigaste planen, alternativet $ 45 per månad för basen Pixel 6. Google säljer själva telefonen för $ 24,96 per månad. YouTube Premium (som inkluderar YouTube Music Premium) säljer för $ 11,99 per månad. Google One med 200 GB lagringsutrymme kostar $ 2,99 per månad. Play Pass kostar 4,99 dollar och Googles Preferred Care -garanti är 7 dollar i månaden.

< strong class = 'relatedtext'> RELATERAD Vad är YouTube Premium och är det värt det?

Det skulle ge totalt $ 51,93 om du skulle registrera dig för alla dessa tjänster oberoende. Det är en besparing på $6,93 per månad, vilket inte är hemskt men knappast räcker för att göra detta till ett måste att köpa. Över två år kommer du att spara $ 166. Besparingarna från Google på den vanliga Pixel 6 är upp till $ 176, vilket är det belopp du kommer att spara med den lite dyrare 256 GB -versionen.

Annonsering

Du får bara en uppgradering varannan år jämfört med Apples iPhone-uppgraderingsprogram, som erbjuder en uppgradering varje år och ännu mer månadsvärde. I slutändan verkar detta vara en acceptabel affär för någon som vill ha alla Googles tjänster, men inte nödvändigtvis en du behöver ställa upp för att få.

Hur är det med Google Fi?

Om du är en Google Fi -prenumerant är värdet lite bättre, eftersom du får alla andra prenumerationer plus ytterligare $ 5 på din månatliga telefonräkning. Det gör det lite mer tilltalande och värt att registrera dig för, även om det fortfarande inte är en affär som kommer att blåsa bort dig.

Du kan lägga till ytterligare $ 120 till de citerade siffrorna ovan, så om du använder basmodellen Pixel 6 sparar du över 286 USD under två år, vilket inte är något att håna. För prenumeranter på Google Fi som är intresserade av allt annat som planen kommer med, är det definitivt ett smart beslut att hämta den här bunten.

LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; Hur man grupperar och tar bort grupper och rader i Google Sheets
 • & rsaquo; Så här hindrar du webbplatser från att fråga efter din plats i Safari på iPhone
 • › Hur man tar bort Snapchat-vänner
 • › De bästa halloweenfilmerna på Disney+ år 2021
 • & rsaquo; Vad gör “NR” Mean, och hur använder du det?