De 7 beste Roblox-cadeaus voor vakantie 2021

0
55
Roblox

Roblox is een titaan op het gebied van gaming, vooral voor jongere spelers. Met de game kunnen spelers duizenden games spelen of hun eigen games maken binnen de kneedbare game-engine. Dit heeft geleid tot een grote en gepassioneerde gemeenschap, en als er iemand in je leven is die er deel van uitmaakt, dan zullen deze geschenken zeker een hit worden.

Inhoudsopgave

Tot leven gebracht: Roblox Game Packs
Show It Off: Roblox Premium T-Shirts
Harmless Recreations: NERF Roblox Line
Act It Out: Roblox Vehicle Collection
Neem het mee: Roblox Collector's Tool Box
Geld verdienen: Hasbro Gaming Monopoly: Roblox
Voor het spel: Roblox-cadeaubon

Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar je de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om je te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op je lijst!

Tot leven gebracht: Roblox Game Packs

Roblox

Er zijn veel Roblox-actiefiguren, maar deze “Game Packs” heb meerdere figuren en rekwisieten om een ​​paar van de iconische minigames van Roblox na te spelen. Hoe de pakketten dit doen, varieert sterk, afhankelijk van het spel waarop het is gebaseerd, variërend van meubels tot gedetailleerde wapens. De figuren zijn ook beweegbaar, waardoor deze pakketten geweldig zijn, of ze nu elke dag worden gespeeld of gewoon op een plank staan.

Er is ook de “Desktop Series” die bovenop de figuren mini-diorama's bevat die zijn gebaseerd op verschillende Roblox-minigames. Deze zijn echter meer voor decoratie, dus ze zijn een goede optie voor Roblox-fans die iets ouder zijn. Je kunt ook losse figuren kopen uit de “Action Series.”

Als je de voorkeur geeft aan iets squisier en schattiger voor jongere fans, dan zijn de knuffels gebaseerd op de populaire Roblox-games Meep City en Bubble Gum Simulator zijn goede alternatieven voor de harde plastic figuren.

Roblox-gamepakketten

Tot leven gebracht

Met een mix van rekwisieten en beweegbare Roblox-figuren, deze Game Packs brengen enkele van Roblox' meest iconische games tot leven.

Amazon

$ 12.99

Show It Off: Roblox Premium T-shirts

Roblox

Hoewel T-shirts voor videogames wisselvallig kunnen zijn, heeft Roblox een aantal stijlvolle opties waar elke fan van het spel zeker dol op zal zijn. Deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in zowel kinder- als volwassen maten en doen veel meer dan alleen het Roblox-logo op een zwart T-shirt plakken. Ze nemen iconische beelden uit het spel en veranderen ze in iets modieus, leuks en aparts.

Pronk ermee

Roblox Premium T-shirts

Veel verschillende en stijlvolle ontwerpen die stukjes Roblox-iconografie gebruiken.

Nu winkelen

 

Ongevaarlijke recreatie: NERF Roblox Line

NERF

Of het nu van Jailbreak of Phantom Forces is, deze NERF-blasters brengen een aantal wapens uit het Roblox-universum op een kleurrijke en veilige manier tot leven. Versierd met het Roblox-logo en gevormd om nauwkeuriger te zijn voor games, verschillen deze niet zo veel van standaard NERF-blasters, maar de kleinere details zullen desalniettemin door Roblox-fans worden gewaardeerd.

Onschadelijke recreaties

NERF Roblox-lijn

Veilig en kleurrijk recreaties van iconische Roblox-wapens.

Amazon

$ 15.99
$ 20.99 Bespaar 24%

Act It Out : Roblox-voertuigverzameling

Roblox

Deze lijn bevat wat we al hebben gezien van de actiefiguren van Roblox, beweegbare figuren en rekwisieten van verschillende Roblox-games naast voertuigen. Auto's, tanks en boten komen allemaal voor in deze lijn om wat extra variatie in de speeltijd te brengen. De figuren passen ook in de voertuigen, waardoor er nog meer speelscenario's mogelijk zijn.

Act it Out < h3>Roblox Vehicle Collection

Verbeter speelscenario's met deze uitstekende voertuigen uit het Roblox-universum.

Amazon

$ 24.99

neem het met u: Roblox Collector & # 8217; s Gereedschapskist

Roblox

Als je eenmaal veel Roblox-figuren hebt verzameld, is het geen slecht idee om er een draagtas voor te kopen. Deze officiële koffer kan maximaal 32 van je favoriete figuren bevatten als je er twee in elke sleuf plaatst. Het is een handige manier om figuren mee te nemen zonder het risico ze te beschadigen, en het kan zelfs als een soort display fungeren dankzij de transparante voorkant. Als je een hardcore Roblox-figuurverzamelaar in je leven hebt, dan is een stevige koffer als deze een slimme aankoop.

Neem het mee

Roblox Collector's Tool Box

Deze draagtas kan tot 32 Roblox-actiefiguren bevatten en kan zelfs worden gebruikt als displaydoos.

Amazon

$ 19.95

Making Money: Hasbro Gaming Monopoly: Roblox

Hasbro

< p>Monopoly is een van de meest iconische bordspellen aller tijden, en deze Roblox-editie voegt de twee geweldige spellen samen tot één. In plaats van te landen en eigendommen op te kopen, race je om de meest populaire Roblox-games te bemachtigen. Geld in deze themaversie heet Robux (genoemd naar de in-game valuta), en zelfs de speelstukken zijn veranderd in stukken van Roblox-iconografie. Al met al houdt deze versie van Monopoly het kernbordspel intact en voegt het een Roblox-tint toe waar fans van beide zeker van zullen genieten.

Geld verdienen

Hasbro Gaming Monopoly: Roblox

Het iconische spel met een Roblox-make-over.

Amazon

$ 20.99

Voor het spel: Roblox Gift Card

Roblox

Uiteindelijk, als iemand die je kent van Roblox houdt, vinden ze het leuk in de eerste plaats voor het spel. Ze iets geven dat hun in-game-ervaring direct verbetert, is waarschijnlijk een veilige gok. Met Robux, of de munteenheid van het spel, kunnen spelers verschillende in-game cosmetica en bonussen kopen in een breed scala aan Roblox-spellen. Het geeft spelers ook toegang tot de meer premium delen van het spel. Kortom, het is een leuke toevoeging aan de kerngame die door geen enkele gepassioneerde speler zal worden gewaardeerd.

Als alternatief geven Roblox Premium-abonnementen maandelijkse toelagen van Robux tegen een terugkerende vergoeding, naast andere voordelen zoals het verhandelen van items.

Voor het spel

Roblox-cadeaubon

Verbeter de ervaring van elke Roblox-speler met Robux.

Amazon

$10,00