De 7 bästa Roblox -gåvorna för semester 2021

0
116
Roblox

Roblox är en titan inom spelområdet, särskilt för yngre spelare. Spelet tillåter spelare att spela tusentals spel, eller skapa sina egna inom den formbara spelmotorn. Detta har fostrat en stor och passionerad gemenskap, och om det finns någon i ditt liv som är en del av det, då kommer dessa gåvor säkerligen att bli en hit.

Innehållsförteckning

Väckt till liv: Roblox-spelpaket
Visa upp det: Roblox Premium-T-shirts
Harmless Recreations: NERF Roblox Line
Act It Out: Roblox Vehicle Collection
Take It with You: Roblox Collector's Tool Box
Tjäna pengar: Hasbro Gaming Monopol: Roblox
För spelet: Roblox presentkort

Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Väckt till liv: Roblox-spelpaket

Roblox

Det finns många Roblox -actionfigurer, men dessa “ Game Packs ” har flera figurer och rekvisita för att återskapa några av Roblox’ ikoniska minispel. Hur paketen går till detta varierar mycket beroende på vilket spel det är baserat på, allt från möbler till detaljerade vapen. Figurerna är också ställbara, vilket gör dessa förpackningar fantastiska oavsett om de spelas med varje dag eller bara visas på en hylla.

Det finns också “ Desktop Series ” som ovanpå figurerna har minidioramor baserade på olika Roblox-minispel. Dessa är dock mer för dekoration, så de är ett bra alternativ för Roblox -fans som är lite äldre. Du kan också köpa individuella figurer på egen hand från “Action Series.”

Om du föredrar något squishigare och sötare för yngre fans, då är plyscherna baserade på populära Roblox-spel Meep City och Bubble Gum Simulator är bra alternativ till hårdplastfigurerna.

Roblox-spelpaket

Vakt till liv

Använda en blandning av rekvisita och ställbara Roblox-figurer, dessa spelpaket väcker några av Roblox mest ikoniska spel till liv.

Amazon

$ 12,99

Visa av den: Roblox Premium T-tröja

Roblox

Även om T-shirts för tv-spel kan vara att missa, har Roblox ett par snygga alternativ som alla fan av spelet säkert kommer att älska. Tillgängliga i både barn- och vuxenstorlekar gör dessa designs mycket mer än att bara slå Roblox-logotypen på en svart t-shirt. De tar ikoniska bilder från spelet och gör dem till något moderiktigt, roligt och distinkt.

Visa upp

Roblox Premium T-shirts

Massor av distinkta och snygga mönster som använder bitar av Roblox -ikonografi.

Handla nu

& nbsp;

Harmless Recreations: NERF Roblox Line

NERF

Oavsett om det är från Jailbreak eller Phantom Forces, ger dessa NERF -blasters några vapen från Roblox -universum till liv på ett färgstarkt och säkert sätt. De är utsmyckade med Roblox logotyp och utformade för att vara mer spelexakta och skiljer sig inte så mycket från vanliga NERF-blasters, men de mindre detaljerna kommer säkert att uppskattas av Roblox fans ändå.

Harmless Recreations

NERF Roblox Line

Säkert och färgstarkt rekreation av ikoniska Roblox-vapen.

Amazon

$ 15,99
$ 20.99 Spara 24%

Act It Out : Roblox Vehicle Collection

Roblox

Den här raden visar vad vi redan har sett från Roblox´s actionfigurer och rekvisita från olika Roblox-spel tillsammans med fordon. Bilar, tankar och båtar finns alla i den här serien för att ge lite extra variation till speltiden. Siffrorna kan också passa inuti fordonen, vilket möjliggör ännu fler spelscenarier.

Act it Out < h3>Roblox Vehicle Collection

Förbättra lekscenarier med dessa utmärkta fordon från Roblox-universumet.

Amazon

$ 24,99

Ta med dig: Roblox Collector & # 8217; s Verktygslåda

Roblox

När du väl har samlat många Roblox-figurer är det ingen dålig idé att skaffa en väska för dem. Detta officiella fodral rymmer upp till 32 av dina favoritfigurer om du placerar två i varje slot. Det är ett bekvämt sätt att bära figurer runt som inte riskerar att skada dem, och det kan till och med fungera som en slags display tack vare den transparenta fronten. Om du har en hardcore Roblox-figursamlare i ditt liv, då är ett robust fodral som detta ett smart köp.

Ta det med dig

Roblox Collector's Tool Box

Denna bärare rymmer upp till 32 Roblox-actionfigurer och kan till och med fungera som en displaybox.

Amazon

$ 19,95

Making Money: Hasbro Gaming Monopol: Roblox

Hasbro

< p>Monopol är ett av de mest ikoniska brädspelen genom tiderna, och den här Roblox utgåvan slår samman de två fantastiska spelen till ett. Istället för att landa på och köpa upp fastigheter kommer du att tävla för att få tag i de mest populära Roblox-spelen. Pengar i den här temaversionen kallas Robux (uppkallad efter valutan i spelet), och till och med spelpjäserna har förvandlats till delar av Roblox-ikonografin. Sammantaget håller den här versionen av Monopoly kärnbrädspelet intakt samtidigt som det lägger till en Roblox-nyans som fans av båda kommer att tycka om.

Tjäna pengar

Hasbro Gaming Monopoly: Roblox

Det ikoniska spelet med en Roblox-makeover.

Amazon

$ 20,99

för spelet: Roblox Presentkort

Roblox

I slutet av dagen, om någon du känner gillar Roblox så gillar de det för spelet i första hand. Att få dem något som direkt förbättrar deras spelupplevelse är förmodligen ett säkert kort. Robux, eller spelets valutaenhet, låter spelare köpa olika kosmetika och bonusar i spelet i ett brett utbud av Roblox-spel. Det ger också spelare tillgång till de mer premiumdelarna av spelet. I grund och botten är det ett trevligt tillägg till kärnspelet som inte kommer att förbli ouppskattat av någon passionerad spelare.

Alternativt ger Roblox Premium-prenumerationer ut månatliga tillägg av Robux mot en återkommande avgift, tillsammans med andra fördelar som handel med föremål.

För spelet

Roblox presentkort

Förbättra alla Roblox-spelares upplevelse med Robux.

Amazon

10,00 USD