Antologi av forfatteren Ruskin Bonds verk utgitt

0
50

Hans første roman,” The Room on the Roof “, skrevet da han var sytten år, mottok John Llewellyn Rhys Memorial Prize i 1957. (Arkivfoto)

En ny antologi, “Writing for My Life”, utgitt mandag, samler noen av de mest eksemplariske historiene, essays, diktene og minnene av den berømte prisvinnende forfatteren Ruskin Bond. Boken, passende tittelen “ Writing for My Life: The Very Best of Ruskin ”, er utgitt av Penguin Random House India (PRHI). Det kommer 25 år etter publiseringen av hans andre antologi, “ The Best of Ruskin Bond &#8221 ;.

Det være seg drømmene om barndommen eller anekdoter fra Rusty og hans venner, Ripley- Bean-mysterier eller Ruskin Bonds dager i India, beretninger om livet hans med faren eller eventyrene hans i Jersey og London, denne boken er full av skjønnhet og glede — de to tingene Bondens forfatterskap er mest kjent for.

“ PRHI hentet ‘ The Best of Ruskin Bond &#8217 ;, og jeg er takknemlig for å se (fra mine royaltyerklæringer) at det fortsatt er en av de mest populære titlene. Men det var mange gode ting som ikke kunne komme inn på det; og det har blitt skrevet mange historier, essays, dikt og minner de siste årene, hvorfra et utvalg av de ‘beste’ kan enkelt lages, ” skriver Bond i introduksjonen av boken.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

“Og med hjelp av Premanka Goswami, min redaktør, har jeg laget et utvalg av noen av mine egne favoritter og noen som har fått positiv respons fra leserne mine,” han la til. Bond, født i Kasauli (Himachal Pradesh) og vokste opp i Jamnagar, Dehradun, New Delhi og Shimla, er mottaker av Sahitya Akademi Award, Sahitya Akademis Bal Sahitya Puraskar, Padma Shri og Padma Bhushan blant andre prestisjetunge priser.

Hans første roman, “The Room on the Roof”, skrevet da han var sytten, mottok John Llewellyn Rhys Memorial Prize i 1957. Siden den gang har han skrevet en rekke noveller, essays, dikt og barn&#8217 ; s bøker. Han har også skrevet over 500 noveller og artikler som har dukket opp i blader og antologier.

Ifølge forlagene er boken, en konsolidert antologi med et utvalg fra alle de store bøkene i Bond — inkludert hans komplette novelle “ A Handful of Nuts ” — er en perfekt gave til alle de ivrige leserne og elskerne av Ruskin Bond's sprudlende forfatterskap. “ Med en bred samling av nøye utvalgte og vakkert utformede historier, er denne boken virkelig en fryd for den ivrige Bond -leseren, ” sto det i en uttalelse.

📣 For flere livsstilsnyheter, følg oss på Instagram | Twitter | Facebook og ikke gå glipp av de siste oppdateringene!

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste bøkene og litteraturnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.