Android 12 is er nu… Als je een Pixel-telefoon hebt

0
61
Android

Er is veel gesproken over Android 12 en wanneer het eindelijk zijn weg zou vinden naar Pixel-telefoons (en naar andere Android-apparaten). Nou, het wachten is voorbij, want Google pusht Android 12 naar Pixel 3 en nieuwere telefoons, zodat je nu kunt genieten van de nieuwste Android te bieden heeft.

GERELATEERDDe 8 beste functies in Android 12 Developer Preview 1

Als je benieuwd bent wat je precies krijgt met Android 12, hebben we een volledig overzicht van alles wat er naar het nieuwe mobiele besturingssysteem komt en Google heeft 12 coole dingen op een rijtje gezet in de blog post waar het aankondigde dat het besturingssysteem eraan kwam.

Er zijn tal van beveiligingsupdates, visuele veranderingen en nieuwe functies die zelfs de meest veeleisende Android-gebruikers tevreden zullen stellen. Er is bijvoorbeeld het hele Material You-thema-element dat ervoor zorgt dat je hele telefoon verandert op basis van het uiterlijk van de achtergrond die je gebruikt. Material You heeft ook nieuwe widgets die dynamischer zijn.

GERELATEERD< /strong>Een scrollende screenshot maken op Android

De update brengt toegankelijkheidsfuncties, meer privacy-opties, scrollen met screenshots, het delen van wifi-referenties en tal van andere voordelen met zich mee.

Terwijl Android 12 wordt uitgerold naar Pixel 3 en nieuwere apparaten, Google zei ook dat Android 12 later dit jaar zijn weg zal vinden naar Samsung Galaxy, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo, Xiaomi en andere apparaten.

GERELATEERD: PSA: Samsung Galaxy-telefoons hebben “Easy Mode” voor betere toegankelijkheid

LEES VOLGENDE

  • › Het standaardlettertype in Google Presentaties wijzigen
  • › De beste drones voor vakantie 2021: veel plezier met vliegen
  • › PSA: De Pixel 6 krijgt 3 jaar Android OS-updates, niet 5
  • › Wat is Pop!_OS?
  • › Welke AirPods moet je kopen?