Android 12 är här nu … Om du har en Pixel -telefon

0
50
Android

Det har pratats mycket om Android 12 och när det äntligen skulle ta sig till Pixel -telefoner (och till andra Android -enheter). Väntan är över, eftersom Google driver Android 12 till Pixel 3 och nyare telefoner, så att du kan uppleva det senaste Android har att erbjuda just nu.

RELATERATDe 8 bästa funktionerna i Android 12 Developer Preview 1

Om du är nyfiken på exakt vad du kommer att få med Android 12, har vi en fullständig uppdelning som täcker allt som kommer till det nya mobila operativsystemet och Google bryter ner 12 coola saker som kommer till det i bloggen inlägg där det meddelade att operativsystemet skulle komma.

Det finns gott om säkerhetsuppdateringar, visuella förändringar och nya funktioner som tillfredsställer även de mest krävande Android -användarna. Till exempel finns det hela Material You temaelementet som gör att hela din telefon ändras baserat på utseendet på bakgrunden du använder. Material Du har också nya widgets som är mer dynamiska.

RELATED < /strong> Så här tar du en rullande skärmdump på Android

Uppdateringen har med sig tillgänglighetsfunktioner, fler sekretessalternativ, rullning av skärmdumpar, Wi-Fi-autentiseringsdelning och massor av andra godsaker.

Medan Android 12 rullar ut till Pixel 3 och nyare enheter, Google sa också att Android 12 kommer att ta sig till Samsung Galaxy, OnePlus, Oppo, Realme, Tecno, Vivo, Xiaomi och andra enheter senare i år.

RELATERAT: PSA: Samsung Galaxy-telefoner har “Easy Mode” för bättre tillgänglighet

LÄS NÄSTA

  • › Så här ändrar du standardteckensnittet i Google Presentationer
  • & rsaquo; De bästa drönarna för semestern 2021: Ha kul att flyga
  • › PSA: Pixel 6 får 3 års Android OS -uppdateringar, inte 5
  • & rsaquo; Vad är Pop! _OS?
  • & rsaquo; Vilka AirPods ska du köpa?