Allt Google tillkännagav vid sitt Pixel 6 -lanseringshändelse

0
48
Google

Fan, Googles lanseringsevenemang för Pixel 6 var mycket större än väntat. Google debuterade inte bara två prisvärda flaggskepp med nya funktioner, men det gav oss en närmare titt på dess Tensor-chip, en ny processor som fick Qualcomm att dela passivt-aggressiva memes på Twitter. Den lanserade också Pixel Pass, en Google -motsvarighet till Apple One, och startade den verkliga Android 12 -lanseringen.

Här är en översikt över allt Google meddelade under lanseringen av Pixel 6. Mer detaljerad information finns i våra fullständiga skrivningar om Pixel 6, Pixel 6 Pro, Googles Tensor -chip och Pixel Pass.

Innehållsförteckning

Prisvärda flaggskepp: Pixel 6 och Pixel 6 Pro
Goodbye Snapdragon, Hello Tensor
Pixel Pass : Den ultimata Googles prenumerationstjänst
Android 12 lanseras för utvalda pixeltelefoner

Prisvärda flaggskepp: Pixel 6 och Pixel 6 Pro

Google

Från bara 600 USD ser nya Pixel 6 redan ut som den bästa telefonen man kan köpa för pengar. Den erbjuder prestanda på flaggskeppsnivå, plus fantastisk kamerakvalitet tack vare en ny 50 MP-sensor och Tensor-chipets uppgraderade AI-kapacitet. Inte bara det, det innehåller massor av mördande funktioner som Live Translate och ett Face Unblur-fotoredigeringsverktyg, och dess röst-till-text-algoritm är snabbare och mer exakt än någon annan Android-telefon.

Nya Pixel 6 Pro är en liten, men betydande uppgradering till Pixel 6. Börjar på $ 900, utökar den Pixel 6: s 6,4-tums skärm till en sval 6,7 tum. Den stöder också en uppdateringsfrekvens på 120Hz (Pixel 6 når 90Hz) och har till och med ett 48MP teleobjektiv.

Pixel 6 Pro levereras också med ett större batteri än Pixel 6, även om Google lovar en 24-timmars batteritid från båda enheterna. Faktum är att företaget säger att du kan få upp till 48 timmar med Extreme Battery Saver aktiverat, även om vi inte har haft en chans att testa detta påstående.

Pixel 6 och Pixel 6 Pro är tillgängliga för förbeställning nu. Men jag tycker att du borde rulla ner och kolla in Pixel Pass -planen innan du drar i avtryckaren.

< h3> Google Pixel 6

Den nya Google Pixel 6 erbjuder flaggskeppsprestanda och mördarkamerakvalitet för bara $ 600. Den har till och med en ordentlig IP68 vattentäthet. Beställ det nu från Google.

Handla nu

& nbsp;

Google Pixel 6 Pro

Den nya Pixel 6 Pro har en 6,7-tums skärm med en uppdateringshastighet på 120 Hz plus ett 48MP teleobjektiv. Det är en ganska gedigen uppgradering jämfört med den grundläggande Pixel 6:s 6,4-nch 90Hz-skärm och dubbla kameror.

Handla nu

 

Goodbye Snapdragon, Hello Tensor

Google

Som ett av de största AI -företagen i världen utvecklar Google ständigt mördande programvara för att förbättra röstigenkänning, språköversättning och beräkningsfotografering. Men Google säger att dess programvara hölls tillbaka ” av Qualcomm Snapdragon-processorerna från tidigare Pixel-utgåvor.

Det finns bara en lösning på det här problemet—Google utvecklade sin egen Tensor-processor för att ersätta Snapdragon. Tensor är ett revolutionerande chip som tar flera steg för att förbättra AI-prestandan på mobila system, och låser upp massor av nya funktioner på Pixel 6 som snabba Live Translate, snabbare röst-till-text och förbättrad beräkningsfotografering för bättre foton än någonsin tidigare.

Som sagt, det mest revolutionerande med Tensor kan vara dess inverkan på smarttelefonmarknaden. Smartphonetillverkare som är trötta på att arbeta med Qualcomm kan bli inspirerade att göra sina egna marker (eller betala för Tensor), ett drag som kan bryta Snapdragons strypgrepp på Android-enheter.

Googles tidpunkt här är oklanderlig. I går meddelade Apple M1 Pro- och M1 Max -chipsen, två processorer som gjorde Intel till skam. Det verkar som att vi befinner oss mitt i ett tidvattenskifte bland enhetstillverkare—istället för att arbeta med Qualcomm och Intel, försöker de hoppa över skeppet. Det är ganska spännande!

Pixel Pass: The Ultimate Google Subscription Service

Google

På tal om Apple, det nya Pixel Pass -prenumerationspaketet känns ganska bekant. Precis som Apple One kommer Pixel Pass med alla Googles mördare -prenumerationstjänster, plus en ny Pixel 6 eller Pixel 6 Pro.

Pixel Pass börjar på $ 45 i månaden om du vill ha en Pixel 6 , eller bara $ 55 om för Pixel 6 Pro. Här är allt som ingår i Pixel Pass:

 • YouTube Premium: Annonsfri visning och uppspelning i bakgrunden medan du använder andra appar.
 • YouTube Music Premium: Annonsfri, oavbruten lyssning.
 • Google One: Få 200 GB molnlagring i Googles tjänster, inklusive Foton och Drive.
 • Google Play Pass : Få gratis tillgång till hundratals spel utan annonser.
 • Preferred Care : problemfri reparation av enheter och täckning för olyckor.
 • Google Store -rabatter : Exklusiva rabatter på produkter i Google Store.

Sammantaget kan du spara upp till $ 294 med din Pixel Pass -prenumeration. Det är som att finansiera en ny telefon, förutom att du får en massa häftiga belöningar!

Tänk bara på att det här programmet låser dig lite. Google säger att om du avbryter Pixel Pass innan din telefon betalas av, måste du betala resten i förväg (och resten kommer inte att inkludera några rabatter som du fick med din Pixel Pass -prenumeration).

Pixel Pass

Börjar med $ 45 i månaden, Pixel Pass ger dig Pixel 6 eller Pixel 6 Pro plus-medlemskap med YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Pass, Google One och Preferred Care. Det är en killerplan som kan spara dig upp till $ 294 om du inte har något emot att bli inlåst.

Prenumerera

& nbsp;

Android 12 rullar ut för utvalda pixeltelefoner

Google

Och slutligen lanserar Google Android 12 för utvalda Pixel -telefoner. Uppdateringen innehåller massor av nya funktioner, framför allt den vackra Material You -designen som drar temafärger från din tapet. Det är bra att se den här uppdateringen komma till Pixel -enheter idag, även om den började rulla ut till andra telefoner den 4 oktober.

Här är alla telefoner som kan uppdateras till Android 12 idag: < /p>

 • Pixel 3
 • Pixel 3 XL
 • Pixel 3a
 • Pixel 3a XL
 • Pixel 4< /li>
 • Pixel 4 XL
 • Pixel 4a
 • Pixel 4a 5G
 • Pixel 5
 • Pixel 5a

Din Android 12 -uppdatering ska komma automatiskt. Om du inte kan vänta och vill ha det idag, gå till dina inställningar och klicka på “Sök efter uppdatering.” För en fullständig lista över Android 12 ’ s funktioner, gå vidare till vår fullständiga skrivning om dess släpp.