Alles wat Google heeft aangekondigd tijdens het lanceringsevenement van de Pixel 6

0
144
Google

Holy crap, het lanceringsevenement van Google Pixel 6 was veel groter dan verwacht. Google debuteerde niet alleen met twee betaalbare vlaggenschepen met geweldige nieuwe functies, maar het gaf ons ook een kijkje in de Tensor-chip, een nieuwe processor waarmee Qualcomm passief-agressieve memes op Twitter deelt. Het lanceerde ook Pixel Pass, een Google-equivalent van Apple One, en begon met de echte uitrol van Android 12.

Hier is een overzicht van alles wat Google heeft aangekondigd tijdens het lanceringsevenement van Pixel 6. Bekijk voor meer gedetailleerde informatie onze volledige beschrijvingen van de Pixel 6, de Pixel 6 Pro, de Tensor-chip van Google en de Pixel Pass.

Inhoudsopgave

Betaalbare vlaggenschepen: de Pixel 6 en Pixel 6 Pro
Vaarwel Snapdragon, Hello Tensor
Pixel Pass : De ultieme Google-abonnementsservice
Android 12 wordt uitgerold voor bepaalde Pixel-telefoons

Betaalbare vlaggenschepen: de Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Google

Vanaf slechts $ 600 ziet de nieuwe Pixel 6 eruit als de beste telefoon die je kunt kopen. Het biedt prestaties op vlaggenschipniveau, plus geweldige camerakwaliteit dankzij een nieuwe 50 MP-sensor en de verbeterde AI-mogelijkheden van de Tensor-chip. Niet alleen dat, maar het bevat ook een heleboel geweldige functies zoals Live Translate en een Face Unblur-tool voor het bewerken van foto's, en het spraak-naar-tekst-algoritme is sneller en nauwkeuriger dan welke andere Android-telefoon dan ook.

De nieuwe Pixel 6 Pro is een kleine maar belangrijke upgrade van de Pixel 6. Vanaf $ 900 breidt het het 6,4-inch scherm van de Pixel 6 uit tot een coole 6,7-inch. Het ondersteunt ook een verversingssnelheid van 120 Hz (de Pixel 6 haalt 90 Hz) en heeft zelfs een 48 MP-telelens.

Pixel 6 Pro wordt ook geleverd met een grotere batterij dan de Pixel 6, hoewel Google een batterijduur van 24 uur belooft voor beide apparaten. Het bedrijf zegt zelfs dat je tot 48 uur kunt werken als Extreme Battery Saver is ingeschakeld, hoewel we deze bewering niet hebben kunnen testen.

De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn beschikbaar voor pre-order nu. Maar ik denk dat je naar beneden moet scrollen en het Pixel Pass-plan moet bekijken voordat je de trekker overhaalt.

< h3>Google Pixel 6

De nieuwe Google Pixel 6 biedt topprestaties en geweldige camerakwaliteit voor slechts $ 600. Het heeft zelfs een goede IP68 waterbestendigheidsclassificatie. Bestel het nu bij Google.

Koop nu

 

Google Pixel 6 Pro

De nieuwe Pixel 6 Pro heeft een 6,7-inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, plus een 48 MP telelens. Dat is een behoorlijk solide upgrade ten opzichte van het 6,4-inch 90Hz-scherm van de Pixel 6 en de array met twee camera's.

Nu winkelen

 

Tot ziens Leeuwebek, hallo Tensor

Google

Als een van de grootste AI-bedrijven ter wereld ontwikkelt Google voortdurend geweldige software om spraakherkenning, taalvertaling en computationele fotografie te verbeteren. Maar Google zegt dat zijn software "tegengehouden" door de Qualcomm Snapdragon-processors van eerdere Pixel-releases.

Er is maar één oplossing voor dit probleem: Google heeft zijn eigen Tensor-processor ontwikkeld om de Snapdragon te vervangen. Tensor is een revolutionaire chip die verschillende stappen onderneemt om de AI-prestaties op mobiele systemen te verbeteren, waardoor een heleboel nieuwe functies op de Pixel 6 worden ontgrendeld, zoals pittige Live Translate, snellere spraak-naar-tekst en verbeterde computationele fotografie voor betere foto's dan ooit tevoren.

Dat gezegd hebbende, het meest revolutionaire aan Tensor is misschien wel de impact op de smartphonemarkt. Smartphone-makers die het werken met Qualcomm beu zijn, kunnen geïnspireerd worden om hun eigen chips te maken (of te betalen voor Tensor), een zet die de wurggreep van Snapdragon op Android-apparaten zou kunnen doorbreken.

De timing van Google is hier onberispelijk. Gisteren kondigde Apple de M1 Pro- en M1 Max-chips aan, twee processors die Intel te schande maakten. Het lijkt erop dat we midden in een vloedgolf zitten tussen apparaatfabrikanten, in plaats van samen te werken met Qualcomm en Intel, ze proberen het schip te verlaten. Het is best spannend!

Pixel Pass: de ultieme Google-abonnementsservice

Google

Over Apple gesproken, het nieuwe Pixel Pass-abonnementspakket voelt een beetje vertrouwd aan. Net als Apple One wordt de Pixel Pass geleverd met alle geweldige abonnementsdiensten van Google, plus een nieuwe Pixel 6 of Pixel 6 Pro.

Pixel Pass begint bij $ 45 per maand als je een Pixel 6 wilt , of slechts $ 55 als voor de Pixel 6 Pro. Hier is alles inbegrepen bij Pixel Pass:

 • YouTube Premium: weergave zonder advertenties en afspelen op de achtergrond terwijl je andere apps gebruikt.
 • YouTube Music Premium: Zonder advertenties, ononderbroken luisteren.
 • Google One: krijg 200 GB aan cloudopslag voor alle Google-services, waaronder Foto's en Drive.
 • Google Play Pass: krijg gratis toegang tot honderden games zonder advertenties.
 • Preferred Care: probleemloze apparaatreparaties en dekking voor ongevallen.
 • Google Store-kortingen: exclusieve kortingen op producten in de Google Store.

In totaal kunt u tot $ 294 besparen met uw Pixel Pass-abonnement. Het is alsof je een nieuwe telefoon financiert, behalve dat je een heleboel coole beloningen krijgt!

Houd er rekening mee dat dit programma je een tijdje zal opsluiten. Google zegt dat als je Pixel Pass annuleert voordat je telefoon is afbetaald, je de rest vooraf moet betalen (en de rest bevat geen kortingen die je hebt gekregen met je Pixel Pass-abonnement).

Pixel Pass

Vanaf $45 per maand, Met Pixel Pass krijg je de Pixel 6- of Pixel 6 Pro plus-lidmaatschappen met YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Pass, Google One en Preferred Care-dekking. Het is een geweldig plan dat je tot $294 kan besparen, als je het niet erg vindt om vast te zitten.

Abonneer je op

 

Android 12 wordt uitgerold voor bepaalde Pixel-telefoons

Google

En tot slot rolt Google Android 12 uit voor bepaalde Pixel-telefoons. De update bevat een heleboel nieuwe functies, met name het prachtige Material You-ontwerp dat themakleuren uit je achtergrond haalt. Het is goed om te zien dat deze update vandaag naar Pixel-apparaten komt, ook al is hij op 4 oktober uitgerold naar andere telefoons.

Hier zijn alle telefoons die vandaag naar Android 12 kunnen worden geüpdatet:< /p>

 • Pixel 3
 • Pixel 3 XL
 • Pixel 3a
 • Pixel 3a XL
 • Pixel 4< /li>
 • Pixel 4 XL
 • Pixel 4a
 • Pixel 4a 5G
 • Pixel 5
 • Pixel 5a

Uw Android 12-update zou automatisch moeten aankomen. Als je niet kunt wachten en het vandaag nog wilt, ga dan naar je Instellingen en klik op “Controleren op updates.” Ga voor een volledige lijst met functies van Android 12 naar ons volledige artikel over de release.