Wyze onthult een draadloze versie van zijn betaalbare videodeurbel

0
66
Wyze

We zijn dol op de betaalbare Wyze Video Doorbell, maar het bekabelde ontwerp maakt installatie voor sommige klanten moeilijk (zo niet onmogelijk). Daarom lanceert Wyze een nieuwe Video Doorbell Pro, een draadloze versie van de originele Doorbell die slechts vijf minuten nodig heeft om te installeren.

De nieuwe Wyze Video Doorbell Pro lijkt erg op zijn niet -professionele broer of zus. Beide deurbellen bieden dezelfde IP65-weersbestendigheid, tweerichtingsaudio-ondersteuning, bewegingsdetectie en twee weken gratis cloudopslag. Ze worden ook allebei geleverd met de Wyze Chime, een aanpasbare deurbel die op een stopcontact wordt aangesloten en de bestaande bedrading van de deurbel overslaat.

Dus, wat is er anders? Welnu, de nieuwe Wyze Video Doorbell Pro heeft een batterij van 60 dagen en wordt geleverd met een zelfklevend montagesysteem voor eenvoudige installatie. Het werkt ook op bekabelde stroom, mocht je ervoor kiezen om die route te volgen, en de montageplaat kan in het deurbelpaneel buiten je huis worden geschroefd.

Wyze

Er is ook een kleine wijziging in de resolutie. Terwijl de originele Wyze Video Doorbell video vastlegt op 1080p, maakt de nieuwe Video Doorbell Pro op een coole 1440p. Dat is een leuke kleine specificatie, maar niets te gek.

Maar Wyze nam één beslissing waar ik een beetje in de war over ben. Terwijl de originele Video Doorbell een beeldverhouding van top tot teen van 3:4 heeft, heeft de nieuwe Video Doorbell Pro een vierkante beeldverhouding van 1:1. Het heeft nog steeds een brede kijkhoek, dus het zal een breed weergavegebied vastleggen, maar de videofeed wordt een beetje platgedrukt op je telefoon. Misschien is het tijd voor Wyze om een ​​web-app te lanceren voor zijn camerafeeds?

Je kunt de Wyze Video Doorbell Pro nu vooraf bestellen voor $ 65 plus verzendkosten, of de oude bedrade versie pakken voor $ 50 plus verzendkosten. Als u zich abonneert op de Wyze Cam Plus-service, kunt u functies ontgrendelen zoals persoonsdetectie en volledige video-opslag (Wyze Cam-video's hebben meestal een maximum van 12 seconden).

Wyze Video Doorbell Pro

De Wyze Video Doorbell Pro werkt in bedrade of draadloze modus, neemt 1440p-video op , en wordt geleverd met een gratis Wyze Chime (wat de installatie zoveel gemakkelijker maakt). Pre-order het nu voor $65 plus verzendkosten en ontvang het in december.

Pre-Order

 

Wyze Video Doorbell

Kan niet wachten? De standaard Wyze Video Doorbell werkt alleen in bedrade modus, maar net als het Pro-model legt hij HD-video vast, werkt hij 's nachts, heeft een weerbestendig ontwerp en biedt tweerichtingsaudio.

Nu winkelen