Vertraagd: universele besturing start niet met macOS Monterey

0
66
Apple

Apple sloop de definitieve releasedatum van macOS Monterey de wereld in. Naast de aankondiging van de releasedatum van 25 oktober 2021, onthulde Apple ook dat Universal Control niet klaar zou zijn voor de eerste dag.

GERELATEERDUw Mac krijgt macOS Monterey op 25 oktober 2021

Een van de belangrijkste functies die Apple pusht met de release van macOS Monterey is Universal Controle. De functie heeft alles te maken met het stroomlijnen van workflows voor iedereen die meerdere Mac-computers en iPads tegelijkertijd gebruikt, omdat er dan één muis, trackpad en toetsenbord tegelijk kunnen worden gebruikt.

Als je maar één Mac hebt en geen iPad, zul je niet merken dat de functie ontbreekt, maar voor mensen die echt deel uitmaken van het Apple-ecosysteem, was het een functie die de productiviteit echt had kunnen verhogen.

De vertraging komt niet als een grote verrassing, aangezien de functie ontbrak in de laatste bètaversies van macOS Monterey, wat een duidelijke indicatie is dat het nog niet helemaal klaar was voor gebruik. Immers, als Apple niet bereid was om het op testers los te laten, zou het bedrijf, dat bekend staat om zijn glans, het zeker niet naar een definitieve build pushen.

GERELATEERDWat is er nieuw in iOS 15, iPadOS 15 en macOS Monterey

Helaas, Apple heeft niet precies gezegd wanneer we de nieuwe functie zouden zien, maar zei alleen dat deze “later dit najaar” zal lanceren. Dat betekent dat het niet te lang mag duren, aangezien de herfst maar een paar maanden duurt. Zelfs met de vertraging heeft de macOS Monterery-functiepagina van het bedrijf talloze nieuwe functies, dus het is waarschijnlijk nog steeds de moeite waard om te upgraden.

LEES VOLGENDE

  • &rsaquo ; De donkere modus inschakelen in Google Maps op iPhone en iPad
  • › Je Mac krijgt macOS Monterey op 25 oktober 2021
  • › Hoe u uw Windows 11-pc nooit in slaap kunt laten vallen
  • › Wat is het verschil tussen Apple's M1, M1 Pro en M1 Max?
  • › Optische zoom gebruiken op een iPhone-camera