Tredje generationens AirPods -debut med rymdljud och mer för $ 179

0
54
Apple

Idag efter månader av rapporter och rykten tillkännagav Apple äntligen den helt nya helt omdesignade tredje generationens AirPods med rumsligt ljud med mera. Dessa nya AirPods lånar designelement och funktioner från den dyrare AirPods Pro i en liknande men uppdaterad design jämfört med originalen. Här är vad du behöver veta och när du kan skaffa ditt eget.

Dessa nya tredje generationens AirPods har en kortare skaft samtidigt som de erbjuder en populär design som passar bäst för de flesta öron.

Tredje generationens AirPods: Vad är nytt?

Genom att kombinera den nya designen med Apples H1 -chip erbjuder dessa nya AirPods förbättrade ljudfunktioner som Spatial Audio och Adaptive EQ. Användare får också trådlös laddning, en liten batterilivslängd och mer, allt för endast $ 179. Dessutom kommer de att vara tillgängliga från och med nästa vecka.

Apple

Den nya AirPods tredje generationen har en helt omdesignad anpassad drivrutin byggd av Apple, kraftsensor touchkontroller på båda stammarna, Dolby Atmos och Find My -nätverksstöd, för att inte tala om svett- och vattenmotstånd.

När det gäller batteritid säger Apple att användarna kan förvänta sig en liten ökning till 6 timmars kontinuerligt lyssnande, med batterilådan som erbjuder fyra totala laddningar. Som ett resultat kommer AirPods och fodralet att leverera 30 timmars batteritid tillsammans.

Tredje generationens AirPods Pris & amp; Utgivningsdatum

Apple

Sedan de kom första gången 2016 har de ursprungliga AirPods blivit några av de mest populära hörlurarna eller hörlurarna någonsin. Och medan vi fick en mindre uppdatering 2019, är detta den första betydande förändringen av Apples knoppar. Sedan dess har dock flera andra märken släppt utmärkta alternativ, men det här är Apples svar.

Nu för vad du verkligen vill veta. Den helt nya tredje generationens AirPods kostar $ 179 och kommer att vara tillgänglig från och med nästa vecka, med leveranser som börjar den 26 oktober. Ta din från länken nedan.

Tredje generationens AirPods

Köp den helt nya omdesignade tredje generationens AirPods för $ 179 idag. Leverans nästa vecka.

Handla nu

& nbsp;