Samsungs Galaxy Z Flip 3 når sitt lägsta pris någonsin på Amazon

0
63
Samsung

Efter en månads granskning av Samsungs senaste telefoner fann vi att den kompakta och snygga Galaxy Z Flip 3 är den överlägset bästa vikbara någonsin. Och gissa vad? Det nådde precis sitt lägsta pris någonsin på Amazon. Nu har du chansen att ta Flip 3 för bara 850 dollar mycket mindre än priset på 1 000 dollar.

Galaxy Z Flip 3 erbjuder betydande förbättringar jämfört med Samsungs tidigare fällbara . Den har en vacker design med en stor täckskärm, den har en vattentäthetsklass IPX8 och den körs på den avancerade Qualcomm Snapdragon 888-processorn. I kombination med nyheten i en vikbar skärm är dessa funktioner väl värda $ 850.

Men det finns faktiskt massor av Samsung -produkter till salu idag, så låt oss ta en snabb titt på de bästa Samsung -erbjudandena:

  • Galaxy Z Flip 3 : $ 850 ($ 150 rabatt)
  • Galaxy Buds Plus : $ 100 ($ 50 rabatt)
  • Galaxy Buds Live : $ 130 ($ 40) rabatt)
  • Upp till 35% rabatt på Samsung -surfplattor
  • SAMSUNG 870 EVO 4TB SATA III Intern SSD : $ 500 ($ 80 rabatt )

Vi är inte säkra på hur länge dessa Samsung -erbjudanden håller, så ta dem innan du är för sent. Och om du vill ha en djupare rabatt på Galaxy Z Flip 3, försök att dra nytta av Amazons inbytesprogram (det finns en inbytesknapp under “ Förbättra ditt köp ” saker).

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G Factory Unlocked Android Cell Phone US Version Smartphone Flex Läge Intuitiv kamera Kompakt 128 GB lagring USA-garanti, grön

Galaxy Z Flip 3 har ett större skal, en vattenskyddsklass IPX8 och naturligtvis en vikbar display. Ta det nu för $ 850-det lägsta priset hittills.

Amazon

$ 849,99
$ 999,99 spara 15%