Läckt Pixel 6 Pro -pris låter för bra för att vara sant

0
61
Google

Med Googles efterlängtade lanseringsevenemang för Pixel 6 som är inställd för imorgon börjar vi få alla möjliga detaljer i sista minuten, inklusive Pixel 6 och Pixel 6 Pro-priset. En ny läcka tyder på att Google kommer att erbjuda dessa telefoner till vansinnigt låga priser och underskrida både Samsung och Apple.

Även om vi har sett läckor i utvalda regioner, stämmer dessa priser inte alltid överens med Amerikanska marknaden. Men i helgen fick vi två stora läckor från Target, en massiv amerikansk återförsäljare, vilket tyder på att Pixel 6 kommer att kosta $ 599, medan det större flaggskeppet Pixel 6 Pro kommer att kosta bara $ 898, vilket låter för bra för att vara sant.

< blockquote class = "twitter-tweet" data-width = "550" data-dnt = "true">

Här är de bekräftade #Pixel6- och #Pixel6Pro -priserna i Target -inventeringssystemet i USA.

Pixel 6: $ 599
Pixel 6 Pro: $ 898

Google måste vara subventionera den här telefonen som en galning. Det här är vansinne. #teampixel pic.twitter.com/OUBl8cXCBh

& mdash; M. Brandon Lee | DETTA ÄR TECH TODAY (@thisistechtoday) 18 oktober 2021

Om Pixel 6 verkligen kostar $ 599 i USA, kommer detta att vara ett av de mest aggressiva priserna vi har sett i år för en avancerad telefon. Som en jämförelse, förra året, började Pixel 5 på $ 699, Samsungs nuvarande Galaxy S21 är $ 799, och den billigaste iPhone 13 är också $ 799, medan iPhone 13 Pro är $ 999.

Mer imponerande, det läckta priset på Pixel 6 Pro föreslår ett pris på 898 dollar på Target. Googles Pixel 6 Pro ryktas ha en massiv 6,71-tums 120Hz HD-skärm, trefaldiga bakre kameror, inklusive en primärkamera på 50 MP, ett stort 5000 mAh-batteri och många andra avancerade specifikationer. Specifikationer och funktioner som sätter den i samma kategori som Galaxy S21 Ultra eller iPhone 13 Pro Max — två telefoner som kostar upp till 1 099 dollar eller mer.

Det här är bara läckor och priserna kan variera från återförsäljare. Men med tanke på att Target redan har fläckar på hyllan och märkta etiketter ger dessa rapporter trovärdighet. Hur som helst kommer vi att ha alla detaljer i morgon, den 19 oktober, när Google officiellt presenterar båda telefonerna.

Som en påminnelse förväntar vi oss fortfarande en Pixel 6 och Pixel 6 Pro lanseringsdatum omkring den 28 oktober.

via 9to5Google