IIT Kharagpur's Local Startups 'Meet 2021 for å koble gründere med investorer i et tidlig stadium

0
56

LSM 2021 vil være et månedslangt arrangement som starter fra 16. oktober til den andre uken i november. (Fil)

Entreprenørskapscellen, IIT Kharagpur har lansert Local Startups 'Meet (LSM) 2021 for oppstartsentusiaster, alfa- og beta-faseoppstart for å få kontakt med bransjeledende venturefirmaer, investorer i tidlig fase og fremtredende entreprenører av landet.

Den siste datoen for å registrere seg for LSM (pitching og veiledning) er 20. oktober. Interesserte gründere kan søke på – ead.ecell-iitkgp.org.

Les | IIT-Kharagpur institutter full-stipend for JEE Advanced topp 100 rangere

LSM 2021 vil være et månedslangt arrangement som starter fra 16. oktober til den andre uken i november. De to første ukene av arrangementet vil det bli workshops og paneldiskusjoner av Rajesh Raju (MD, Kalaari Capital), N.G ​​Subramaniam (COO og administrerende direktør, TCS), Tanmay Saksena (COO, TATA 1mg), Asha P Pillai (finansdirektør, Shell), Ashwin Damera, (CEO-Eruditus & amp; amp; Emeritus), Anand Datta, (VP, Nexus Venture Partners) og mange flere.

I den tredje uken vil de fem øverste utvalgte oppstartene fra hver sektor bli veiledet, etterfulgt av at de siste pitching-sesjonene blir dømt av et panel av investorer fra bransjeledende venture-selskaper i landet.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.